PewDiePie

Verdens største youtuber PewDiePie, nu #2

Verdens største youtuber PewDiePie, nu #2

Den svenske youtuber PewDiePie har i mange år været nummer #1 på videoplatformen YouTube. I dag har han intet mindre end 98 millioner abonnementer på sin YouTube kanal og ligger cirka 9 millioner abonnementer bagud fra nummer #1 på YouTube som er det indiske pladeselskab T-series.

Men hvordan i alverdenen har en svensker formået at holde første pladsen i så mange år på en af verdens største og internationale hjemmesider og hvem er den svenske youtuber egenligt? – Alt dette og mere vil jeg dække i dette indlæg.

Hvem er PewDiePie?

PewDiePie’s rigtige navn er Felix Arvid Ulf Kjellberg, født d. 24 Oktober 1989 i Göteborg, Sverige.

Felix startede sin youtube kanal tilbage i 2010, nærmere

Kampen om første #1 pladsen på youtube

Tilbage i 2017 hvor T-series for alvor begyndte at nærme sig PewDiePie’s kanal på abonnementer, blev der erklæret krig mellem de to kanaler, særligt fra PewDiePie’s side hvoraf der blev produceret diss-tracks og andre store youtubers som MrBeast og

Støtte fra andre youtubers:

Den kendte youtuber MrBeast6000 har støttet PewDiePie siden kampen om første pladsen på youtube gik i gang, den kendte youtuber har selv et markant antal abonnementer på youtube, hele 22 millioner og har derfor kunne hjælpe PewDiePie med at få flere abonnementer. MrBeast6000 har samtidigt brugt store mængder penge på at markedsføre PewDiePie’s kanal verdenen over med alt fra banner reklamer på vejene til kontroversielle youtube-videoer og shout-outs i hans videoer hvor han opfordre hans abonnementer til at abonnere på PewDiePie’s kanal.

Diss-tracks rettet mod T-series:’