Tilbud på måltidskasser

Her hos Easy Leif går i op i måltidskasser og gode tilbud på nettet. Derfor har vi fundet de bedste tilbud på måltidskasser der er lige nu. Vi har fundet tilbud hvor du kan få én gratis måltidskasse når du køber en og andre ekstraordinære gode tilbud på måltidskasser som du ikke må gå glip af.

Bestil én måltidskasse og få én gratis måltidskassePrøv en måltidskasse fra Kokkens Hverdagsmad med rabat lige nu

I samarbejde med Kokkens Hverdagsmad kan vi præsentere et ekstraordinært godt tilbud på måltidskasser. Tilbuddet gælder for alle som bestillen én måltidskasse, så får du den næste gratis. Dette er dog en introrabat og gælder derfor kun nye kunder af måltidskasse-leverandøren Kokkens Hverdagsmad.

Få sund og varieret aftensmad med Måltidboxen. Spar 20% på første bestilling.Spar 20 % på første bestilling af måltidskasser

I samarbejde med Måltidsboxen kan du nu spare 20% på din første bestilling af måltidskasser hos dem. Måltidsboxen har et stort udvalg af forskellige måltidskasser

Måltidsboxen tilbyder 4 forskellige type måltidskasser, som hver især er fremragende. De har blandt andet en veganer-måltidskasse for veganere og en slanke-måltidskasse for dem som ønsker at tabe sig. Hos måltidsboxen får du:

  • Alt er færdigtilberedt – nemt at tilberede
  • Sunde måltider på kun 10-20 minutter
  • Fragt til kun 45 kr

Få velkomstgave eller 20 % rabat på din måltidskasseMed en måltidskasse fra Aarstiderne får du alt hvad du skal bruge til sunde og spændende måltider. Alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen: grøntsager, krydderier, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri - i lige præcis den mængde, du har behov for. I kassen finder du opskrifter, der er nemme at følge. Du skal bare lave maden.

I samarbejde med Aarstiderne måltidskasser har vi fundet frem et valgfrit tilbud, hvor du kan vælge imellem at få en velkomstgave eller 20% rabat på din måltidskasse.

Aarstiderne har fokus på måltidskasser. De tilbyder måltidskasser, hvor brugeren få servet maden på et sølvfad. Der er flere forskellige pakker at vælge imellem.

Få velkomstgave eller 20% rabat med Aarstiderne. Med en måltidskasse slipper brugeren for selv at bruge tid på at handle ind og lave mad. Det er den nemme løsning og mulighed for at få nye inspirationer, hvis man er kørt død i de samme madvaner.

Spis frisk fisk 2 gange om ugen med Skagenfood - Vælg mellem 4 lækre pakker og tilpas dem netop dit behov. Vælg selv hvor ofte du vil have leveret og husk, du kan altid opsige abonnementet - Skagenfood har ingen bindingsperiode.Opret levering på måltidskasser og få GRATIS laks

I samarbejde med Skagenfood måltidskasser har vi fundet frem et tilbud hvor du ved oprettelse af måltidskasser hos dem, får gratis laks med i købet. Med en måltidskasse fra Skagenfood slipper du for at bruge tid på at handle ind og lave mad. Det er den nemme løsning og mulighed for at få nye inspirationer, hvis man er kørt død i de samme madvaner.

Med en måltidskasse fra Skagenfood får du de bedste råvarer med opskrifter, som giver inspiration til nye måltider og tilberedninger. Samtidig er der god mulighed for at få måltider tilberedt af friskfanget fisk. Når du opretter levering på en måltidkasse lige nu, får du 3 gratis leveringer af 600 gram økologisk laks hver 4. uge i 3 mdr. Tilbuddet gælder kun for nye kunder.

Rabat på måltidskasser

Tilbuddende og rabatterne på måltidskasserne er ikke gældende altid og det handler derfor om at handle hurtigt, så tilbuddet ikke udløber og du går glip af besparelsen på din næste måltidskasse. Det samme gælder introtilbudene som jeg har fundet frem i denne oversigt. Der er mange penge at spare på de tilbud hvor du kan få 20% rabat på din første bestilling, hvis du laver en stor nok bestilling. Så hvad venter du på, slå til i dag og få din måltidskassebestilling sat i gang.

Vælger du tilbuddet fra Måltidsboxen på 20% rabat på første bestilling hvor du vælger hverdagsboxen til 4 personer, 4 dage om ugen (man-tors) vil det eksempelvis så sådan her ud:

Subtotal uden rabat: kr. 880,-
Total med 20% rabat: kr. 749,-

Besparelse på bestilling: kr. 176,-

Spar penge og tid med måltidskasser

Måltidskasser er en fantastisk tidsbesparende opfindelse og kan hjælpe med at gøre hverdagen mindre stressfuld. Hvem hader ikke at skulle handle på vej hjem og derefter lave maden helt fra bunden efter en lang dag på arbejde. Med måltidskasser kan du spare en masse tid og få endnu bedre aftensmad på bordet efter en lang og hård dag på arbejde.

Men måltidskasser koster selvfølgelig penge ligesom alt andet her i livet og netop derfor kan det være smart at benytte sig af de mange gode tilbud på måltidskasser der findes online. Jeg har fundet så mange tilbud som muligt, som du kan benytte dig af kvit og frit. Jeg får en provision for hver ny kunde jeg giver til de forskellige leverandører af måltidskasser, som hjælper mig med at holde hjemmesiden oppe at køre og bruger tid og energi på at finde endnu flere gode tilbud.