HjemTilbudGratis produkter
Gratis produkter2020-04-01T21:15:16+00:00

Gratis produkter 2020

Når du handler på nettet kan du være heldig at få gratis produkter med i købet. Dette kan være alt fra et ur til et magasin. Her får du et overblik over tilbudskampagner hvor du får gratis produkter med i købet af et andet produkt.

Bliv underholdt og udfordret, og forstå den verden, som omgiver dig. Tag med på opdagelsesrejse - fra Jordens dybeste kløft til universets yderste grænser. Glæd dig til seneste nyt fra forskernes frontlinje og spændende beretninger om nye teknologiske gennembrud. Altid forsynet med en videnskabelig forklaring undervejs.
Få gratis Varme og funktionelle vinter-løbetights fra Active Fit – Bliv klar til udendørstræning vinteren igennem! Hold motivationen oppe, selvom det bliver mørkt og koldt med Magasinet Liv
Få en gratis digital alkoholtester med Bil Magasinet handler om biler. Kort og godt. Om at købe bil og om at leje bil, men først og fremmest om at have det sjovt med sin bil. Vi kommer rundt om det hele og skriver altid med en glødende entusiasme. Bil Magasinet er Danmarks bilblad nummer 1, uanset om du går efter de hurtige nyheder, de eksotiske features eller de grundige tests.
Få en gratis Becksöndergaard crossbody taske nå du køber Bolig Magasinet
Frederik Bagger Crispy Aqua glas er et lille elegant glas til vand, juice eller drinks, og kan anvendes til både hverdag og fest. Glasset tåler også varme drikke. Glassets størrelse og form ligger perfekt i hånden, og er elegant i bordopdækningen Glasset tåler opvaskemaskine Du får et sæt med 4 glas
Bestil Illustreret Videnskab og få et gratis 360 graders overvågningskamera

Gratis prøveperiode

Det kan være svært at tage beslutningen om at købe noget nogle gange, inden man har testet det. Derfor har jeg samlet produkter og services som du kan prøve inden du køber dem. Du kan få en gratis prøveperiode eller et gratis produkt til at teste med for at se om det er noget for dig.

Det Faglige Hus tilbyder som en del af denne kampagne 6 måneders gratis fagforening ved at tilmelde sig gennem denne kampagne (normalvis 3 måneder).
Tilmelding til 14 dages uforpligtende prøveabonnement
Prøv e-avisen information gratis i en måned: Få adgang til kvalitetsjournalistik: Fuld adgang til information.dk Nul reklamer på information.dk E-avisen mandag til lørdag Medlemsfordele
Fairytell.dk - 30 dages gratis lyd- og ebøger til børn
Få strøm til indkøbspris.Følg med i strømprisen direkte inde i app'en og få besked om hvornår strømmen er billigst. For blot 29kr/måned.
få alle dine favoritblade: prøv gratis i 14 dage
Bliv gratis medlem af WineFamly og få adgang til at købe vin til Europas laveste markedspriser.
Med Tjenestetorvet kan du gratis indhente tilbud og komme i kontakt med flere leverandører på én gang. Få gode tilbud på Forsikring Varmepumper Boligalarmer Isolering A-kasse Advokater
Få 3 tilbud fra forsikringsselskaber - gratis og enkelt! Hver tredje betaler for meget i forsikring - så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget.

Find flere gode tilbud i min blog

Jeg er danmarks største tilbudsjæger hvor du kan finde gode tilbud og konkurrencer online som du kan drage nytte af.

Gratis vareprøver

Gratis ting på nettet

Fandt du ikke noget?

Var der ingen af tilbudene som faldt i din smag eller nogle gratis produkter som du kunne bruge? Så kan du prøve at deltage i én af de mange konkurrencer som vi har fundet frem i samarbejde med vores partners, du finder konkurrencerne herunder.

Oversigt over alle konkurrencer

Easy Leif har samlet de fedeste og bedste konkurrencer online med vilde præmier som du kan vinde, blot ved at deltage i konkurrencerne. Easy Leif står ikke bag konkurrencerne, men hjælper dig blot med at finde disse så du har en chance for at vinde fede præmier og oplevelser i Danmark. Herunder finder du alle aktive konkurrencer som vi har fundet. Disse konkurrencer tilbydes igennem vores samarbejdspartnere. Det er gratis at deltage i konkurrencerne.