Spar penge på din flytning med 3 flytte tilbud

Der kan være mange grunde til at man skal skifte bopæl og det betyder desværre at man skal til at gøre det vi alle hader. Nemlig flytte.

For… Hvem hader ikke at flytte? Det indebærer at pakke alle sine ting sammen, løfte tunge møbler og det er bare virkeligt kedeligt og hårdt arbejde.

Uanset om det er fordi du skal:

 • Flytte hjemmefra
 • Flytte sammen med en kæreste
 • Flytte til en ny adresse

Så er et godt flyttefirma essentielt for en god, effektiv og billig flytning.

Der er mange vælger at forhøre sig med venner, familie og bekendte og oftest er svaret nej, fordi hvem hader ikke at flytte? Derfor kan du med fordel finde et billigt flyttefirma der kan klare opgaven til billige penge på den halve tid, så du kan bruge din tid fornuftigt på det du er god til, i stedet for at bære på tunge ting og ødelægge halvdelen af dem som ofte også sker under en flytning.

Derfor vil jeg anbefale dig at prøve Servicebyen.

Her kan du indhente flytte tilbud fra lokale flyttefirmaer uden at det koster dig en krone og du forpligter dig ikke til at benytte nogle af tilbudene. Det tager under 2 minutter at oprette en flytning hos dem også er du klar til at modtage tilbud fra lokale flyttefirmaer indenfor få timer. Det er enkel og nem flytning alle kan forstå også kan du slippe for selv at flytte din ting.

ServiceByen giver dig 3 tilbud på flyttemænd, rengøring og fotografering. Mere end 96.000 danskere har benyttet sig af ServiceByen

Indhent flytte tilbud der dækker ethvert behov

Vi har alle vores eget inventar og nogle af os er gode til at samle på mange mærkelige ting, det kan være du musikalsk og har et stort og tungt klaver der skal flyttes eller også har du en masse hårde hvidevarer som er umulige at løfte og flytte på. Her kommer et flyttefirma ind i billedet.

Du kan indhente tilbud på næsten alt, du vælger selv inde på portalen hvad din flytteopgave indebærer:

 • Lejlighed og hus
 • Enkelte møbler
 • Hårde hvidevarer
 • Klaver
 • Firma-kontor
 • Køretøj
 • Andet

Når du har valgt hvad din flytning indebærer, skal du blot udfylde hvor du flytter fra samt hvor du skal flytte til også dine kontaktoplysninger så du kan modtage tilbud fra lokale flyttefirmaer.

Så enkelt er det.

Få hjælp til din flytteopgave fra lokale flyttefirmaer

Servicebyen er midtpunktet for enhver der står overfor en flytning og det er åbenlyst hvorfor, men jeg skal fortælle dig lige præcis hvor godt det egenligt er, at benytte sig af servicebyen til at indhente tilbud på flytning og rengøring.

Det tager under 2 minutter at indhente tilbud på serviceportalen Servicebyen også får du uforpligtende tilbud på din flytning. Der går ikke mere end et par timer før dine tilbud vil være tilgængelige og du kan hyre dit næste flyttefirma til din næste flytning.

Besparelse:

Når du benytter dig af 3 tilbud på flytning kan du spare op til 75% på din flytning end hvad den ellers ville have kostet hvis du valgte et tilfældigt flyttefirma. Faktisk har brugere af servicen sparet mere end kr. 100 mio. ved at indhente tilbud på flytning.

Gælder hele landet:

Det spiller ingen rolle hvor du bor eller skal flytte hen i Danmark, du kan indhente tilbud til enhver flytning. Servicebyen har mere end 2600 flyttefirmaer registreret som alle står klar til at give dig et tilbud på din flytning.

Gratis og uforpligtende:

Det er 100% gratis at benytte serviceportalen og de tilbud du indhenter er du ikke forpligtet til at benytte dig af og du kan derfor med ro i maven indhente flytte tilbud fra forskellige flyttefirmaer og planlægge din næste flytning.

Det er gratis og uforpligtende

Servicebyen er 100% gratis og uforpligtende. Det vil sige at når du indhenter 3 flytte tilbud fra deres hjemmeside så er du ikke forpligtet til at benytte dig af nogle af tilbudene, så du er sikret at kunne vælge frit hvis du har et bedre tilbud på din flytning en hvad du får på serviceportalen.

Dette er også en god måde at planlægge omkostningerne ved din næste flytning. Det kan jo være dyrt at flytte i dag, med høje indskud på boliger der ofte gælder 3 måneders husleje i depositum oveni indflytningsmåneden kan det hurtigt blive mange penge og derfor står man ofte ikke med mange penge at gøre med til eksempelvis flyttefolk.

Derfor anbefaler jeg dig at benytte dig af Servicebyen til at indhente tilbud fra flere flyttefirmaer så du kan få det bedste og billigste flyttefirma til din flytning.

ServiceByen giver dig 3 tilbud på flyttemænd, rengøring og fotografering. Mere end 96.000 danskere har benyttet sig af ServiceByen

Hvorfor vælge et flyttefirma fremfor at flytte selv

Der kan være mange grunde til at vælge et flyttefirma i stedet for selv at flytte sine ting. Der er en lang række fordele og meget få ulemper ved at vælge et flyttefirma fremfor selv at flytte. Derfor anbefaler jeg klart at man vælger et professionelt flyttefirma næste gang man skal flytte.

Fordele ved at vælge et flyttefirma:

 • Spar energi, tid og penge (i nogle tilfælde)
 • Få frihed til at lave det du vil
 • Slip for at spørge venner og familie om hjælp
 • Undgå eventuelle skader på dine ting
 • Undgå skader på dig selv og dem der hjælper dig

Ulemper ved at vælge et flyttefirma:

 • Det koster penge

Som du kan se, så er der mange flere fordele end ulemper ved at vælge et flyttefirma og det behøver netop ikke at være dyrt at hyre et flyttefirma. Du skal blot benytte dig af Servicebyen til at indhente tilbud på flytning, så er du sikret at få de bedste og billigste tilbud som passer til dig.