Stop med at betale for meget for din strøm – få billig strøm

Få billig strøm med GetBarry

Med GetBarry får du markedets billigst strøm, du får det faktisk til indkøbspriser og det kan bestemt mærkes når du strømregningen skal betales.

Kræftens Bekæmpelse: Spin Amors pil & vind præmier fra Kay Bojesen til Valentinsdag

Det er ikke bare billig strøm

Det lyder måske for godt til at være sandt, men hvis du skifter til GetBarry, så er du faktisk med til at gøre verden lidt grønnere. Så hvad med du hjælper til og skifter til GetBarry?

GetBarry hjælper dig igennem App’en med at fortælle hvornår strømmen er billigst og ikke mindst grønnest! Grøn energi er strøm som er produceret af eksempelvis vand, vind og sol. Dette kaldes også for vedvarende energi og belaster ikke jording at producere, som størstedelen af den energi vi bruger til dagligt gør.

Vind præmier for over 75.000 kr.

Så meget kan du spare på din strømregning

GetBarry giver de andre baghjul! Forsyningstilsynet udgiver hvert kvartal et overblik over prisudviklingen for Kommerciel el. Kommerciel el samler de 30 mest solgte elprodukter, der i dag bliver betalt af 80% af de danske husholdninger. Tallene nedenfor viser en månedlig elregning for en gennemsnitlig husstand, der forbruger 4.000 kWh pr år.

Spar penge på strømregningen

Hvordan hænger det hele sammen?

Hvor er jeg glad for at du spørger. Måden GetBarry fungere på er at de er en abonnomentsbaseret forretning som og du betaler et lille beløb på kr. 29,- om måneden for deres service og herefter kan du købe strøm til deres indkøbspriser fra NordPool (den nordiske elbørs)

3 gode grunde til at skifte til GetBarry

Det er super simpelt at skifte til GetBarry og jeg kunne finde mange gode grunde til at skifte til GetBarry, men her får du 3 gode grunde til at skifte til GetBarry.

  • Få strøm til indkøbspris – Følg prisændringer live i app’en

Vi elsker alle at spare penge og selvom man får noget for pengene, så føles det alligevel som en kedelig udgift, når strømregningen kommer, så hvorfor ikke betale mindre.

  • Suverænt forbrugsoverblik – Få besked, hvis dit strømforbrug ændrer sig

Det er aldrig sjovt med uforudsiglige regninger og ubehaglige overraskelser, med GetBarry har du fuld kontrol og overblik over dit strømforbrug og din strømregning.

  • Betal din regning løbende – Slip for grimme overraskelser.

Vi kender alle den tid på året hvor der skal betales forsikringer, kontingenter og alle de andre årlige udgifter de fleste sidder med. Men med GetBarry slipper du for de store regninger og kan betale din regning løbende.

Skift til Barry, det mest fair elselskab Strøm til indkøbspris, info om strømprisen i det næste døgn ind i app’en og løbende beskeder om hvornår strømmen er billigst. For blot 29kr/måned.

GetBarry

Vind et gavekort til CoolShop på 3.000,- via Eovendo.dk