Slå konkurrenterne med det bedste padel tennis udstyr

Padel tennis er en relativt ny sportsgren i Danmark og det er forsat begrænset hvor i landet man kan spille. Men populariteten er unægtelig og behovet for udstyr er stigende, men hvor kan mange egenligt finde professionelt padel tennis udstyr?

Som ved enhver sportsgren, så handler det om at have udstyret i orden og padel tennis er ingen undskyldning. Men med tanke på at sportsgrenen er relativt ny (trods populariteten) så er udbudet af udstyr i padel-verden begrænset, heldigvis har der kommet en ny spiller på banen med professionelt padel-udstyr til overkommelige priser i Danmark.

Her kan du købe:

Der er få steder man kan handle professionelt padel tennis udstyr i Danmark, hos PadelGeek kan du finde alt hvad du behøver for at spille padel tennis.

De bedste padel tennis bat & ketcher

I de fleste padel tennis centre i Danmark kan du leje padel tennis bat, men desværre er disse ofte klamme, billige og dårlige og det er fandme ærgeligt at tabe på grund af dårligt udstyr.

Så hvis du skal slå konkurrenten på padel tennis banen, så er det rette udstyr et must og dit padel bat er din bedste og vigtigste ven hvis du skal stå stærkt på banen. Hos PadelGeek finder du et stort udvalg af profesionelle padel tennis bat & ketchere.

Padel tennis bat, ketcher eller racket – Uanset hvad du kalder det, så er det uden tvivl en af dine vigtigste redskaber når du skal spille padel tennis.

Det er ikke på dit padel bat at du skal spare pengene, hvis du ønsker at blive den bedste padel tennis spiller eller du ønsker at få den fulde oplevelse af padelsporten. Et professionelt padel bat er med til forebygge skader, forbedre spilleglæden og ikke mindst give en fantastisk og komfortabel oplevelse når du spiller padel tennis.

Padel tennis bat kommer i forskellige former og 3 forskellige sværhedsgrader afhængig af hvor god og kendt du er med padel tennis.

Sværhedsgrader:

  1. Begynder (prisniveau: kr. 500 – 1300)
  2. Øvet (prisniveau: kr. 800 – 1886)
  3. Professional (prisniveau: kr. 1643 – 2300)

Begynder padel bat vejer mindre (ca. 290 gram) hvorimod et professionelt padel bat vejer cirka 100 gram mere (390 gram). Et professionelt padel tennis bat vil ofte også have en karbon ramme hvor et bat for begyndere eller øvede ofte er af glasfiber, hvilket gør det mere sårbare for skader og giver en anden følelse.

Former:

  • Diamant
  • Dråbe
  • Oversize dråbe
  • Rund
  • Rund Oversize

Afhængig af din spillestil og ikke mindst position hvis du spiller double, så kan der være fordele i at sætte sig ind i de forskellige former på der findes på padel bat. Et padel tennis bat er nemlig ikke ens, de kan fås i 5 forskellige former og størrelser som alle har fordele og ulemper, men ofte er skræddersyet til en position eller spillestil.

Køb en professionel padel tennis taske der kan rumme dit padel bat, bolde og udstyr til og fra dit lokale padel centeret

Professionel padel taske med plads til alt

Når du har fået fingrene i et professionelt padel bat, så skal du selvfølgelig også have noget at transporterer dette i, når du skal til og fra padel centeret.

Heldigvis finder der råd for dette, nemlig en Padel Tennis taske som er skræddersyet og designet til at rumme padel tennis udstyr.

Den udvalgte taske i artiklen her er af mærket Drop Shot som udvikler og producerer professionelt padel tennis udstyr, heriblandt padel tasker. Tasken kan købes for DKK 570,- hos PadelGeek.

Køb professionelle padel bolde af god holdbarhed. (den officielle bold for Fédération Française de Tennis.)Høj kvalitets bolde giver bedre spil

Det rette tilbehør gør alting bedre og padel tennis bolde er ingen undtagelse. At spare på boldene er dumt, da dårlige padel bolde ikke fungerer optimalt og du får derfor ikke det samme morskab ud af spillet som du ville ellers med professionelle padel bolde.

En padel tennis bold minder på mange måder om en tennis bolde, dog med et par modifikationer.

En padelbold har næsten de samme arealmæssige mål som en almindelig tennisbold

En almindelig tennisbold skal være større end 6,35 cm og mindre end 6,67 cm

og

en padel tennis bold skal være større end 6,35 cm og mindre end 6,77 cm

Padel tennis tilbehør

Er du en rigtig padel-tosse og skal have alt i udstyr og alt det bedste? Så skal du have dette padel tilbehør til din udstyrssamling.

Padel grip:

Forebyg skader og få den højeste komfort med Nox Pro Overgrip så du står stærkere på padel-banen.

Padel håndklæde:

Et håndklæde er ikke bare et håndklæde når vi snakker sport og derfor skal du have Nox Grip Enchancer håndklæde så dit bat ikke glider ud af hænderne.

PadelGeek er danmarks førende webshop indenfor Padel tennis udstyr. PadelGeek er skabt af Patrick Wozniacki og Jesper Mejer Andersen og derfor af padel spillere til padel spillere.

PadelGeek’s mål er at skabe den bedste webshop indenfor padel-verden, i følge deres hjemmeside:

Vi har besluttet at lave den bedste webshop, en webshop som kun fokuserer på padel tennis og padel gear, de eksisterende alternativer er næsten alle webshops, der blot har inkluderet padel bats i deres nuværende sortiment af tennis, badminton og squash produkter.

PadelGeek