Problemer med bilen? – Frygt ej

Bilskader og nedbrug sker altid ubelejligt og når pengepungen er på sit laveste. Heldigvis findes der værksteder som kan hjælpe dig. Uanset hvilken skade eller service du har brug for til din bil, kan du finde et værksted som kan hjælpe dig. Dette gælder også uanset om du har en Maserati, BMW eller Fiat. Mange værksteder tilbyder også fleksible åbningstider samt service og reparation i weekenden.

Ifølge en dansk undersøgelse udfra data af selskabet LeasePlan med 11.000 registrerede og forsikrede billister har man lavet en liste over de 5 hyppigste skader på biler:

  • Glas: Glasskader er den hyppigst anmeldte skade på biler og ligger på ca. 28 procent af alle skader.
  • Påkørsel: Påkørsler fra andre billister er den anden-hyppigste anmeldte skade på biler og ligger på ca. 18 procent af alle skader.
  • Skader på parkeret bilen: Påkørsel, indkøbsvogn og lignende parkeringsskader er den tredje-hyppigste anmeldte skade på bilederog ligger på ca. 14 procent af alle skader.
  • Bakning: Bakkeskader er den fjerde-hyppigste anmeldte skade på biler og ligger på ca. 10 procent af alle skader.
  • Uanmeldte: Ikke alle skader anmeldes fordi du håndteres internt og udgør ca. 10% af alle skader.

Da ruder og glas på glas dækker en stor del af bilen og særligt front, så er glasskader klart den hyppigst årsag til skader på biler og den mest irreterende efter min mening.

Når uheldet er ude

Er du så uheldig at få en skade på bilen er det en god idé at få denne udbedret hurtigst muligt. Får du eksempelvis et stenslag på forruden så kan du risikere at det udvikler sig en revne henover hele forruden og du må derfor udskifte hele forruden istedet for blot at få udbedret det lille stenslag. Der findes mange gode værksteder der kan hjælpe dig med service og reparation af din bil uanset hvor du bor i landet. Du kan finde autoværksted sønderborg, Aarhus og resten af Danmark ved at søge online og få hjælp til dine bilskader.