Fifty Shades of Gray sparkede det i gang og det forsætter

Sex er en stor del af et parforhold, men de fleste oplever før eller siden at komme ind i en periode, hvor sexlivet ikke er helt fantastisk. Det er ganske normalt, da ens lyst svinger. Vil I gerne genfinde jer selv og hinanden, kan sex legtøj imidlertid være et godt middel til at gøre netop dette.

Det er ikke kun bøger og biografbilletter, som franchisen “Fifty Shades of Grey” kan sælge. De danske forhandlere af sexlegetøj kan også mærke en stigende efterspørgsel af sexlegetøj efter de 3 Fifty shades of grey film der har været over verdens biografer og bogforhandlere. Men selvom den sidste fifty shades of grey udkom for over et år siden, så er efterspørgelsen er forsat stor og det har bestemt sat sine spor i hvad det er acceptabelt og man “tør” tale om i et parforhold når det kommer til motion i sengen. Jeg er overbevist om at de 3 fifty shades of grey film har rullet over de Danske biografer har gjort det lettere og mere acceptabelt at diskutere og åbne op for en samtale om sexlegetøj, uanset hvilken kaliber man er til. Dette er jo skønt for både dem som har brændt inde med et ønske eller en lyst som de gerne vil udforske med deres livspartner men har holdt sig tilbage fordi man måske ikke følte det var acceptabelt eller at det var akavaet at snakke om. Sex er faktisk en stor del af et parforhold og de fleste har oplevet at komme ind i en periode hvor man kan føle sexlivet med sin livspartner ikke er det samme længere og lige præcis her er sexlegetøj en fantastisk løsning.

Jeg er overbevist om, at de, som køber sexlegetøj ofte, blot er mennesker, som har fundet en helt ny verden i seksualiteten og alle de nye muligheder, der åbner sig, når sexlegetøj indgår i oplevelserne. Faktisk vil jeg mene, at de hyppige købere netop er drevet af en stor nysgerrighed og lyst til at fordybe sig i kroppens seksuelle muligheder – og at de ikke er drevet af en afhængighed af sex eller legetøj.

Maria Oddershede – Sexolog

Men hvad er egenligt det hyppigste sexlegetøj der bliver solgt i de Danske sexbutikker online? Svaret er ikke overraskende, det er første og fremmest vibratorer hvoraf 52 procent af kvinderne og 35 procent af mændene har investeret i mindst en vibrator. Ud over vibratorer køber Danskerne tilbehør til deres produkter, nemlig glidecreme som udgør 32 procent og dildo uden vibrationer.