Spare penge

Vi kan alle have brug for lidt luft i budgettet og den bedste måde at spare penge på, er ved at gøre det kontinuerligt, altså i vores daglig dag. Hvad der er sparet er tjent som man siger og det ordsprog taler for sig selv. Selvom man siger at danmark er et rigt land, så er det de færreste der føler sig rige og det er derfor en god idé at prøve at spare penge der hvor man kan. Der findes mange måder at sænke sit forbrug på uden at det skal gå udover ens livskvalitet som oplevelser, rejser og gode stunder med venner og familie. Jeg forsøger hele tiden at finde nye måder at spare penge på som jeg deler i min blog i form at artikler. Disse artikler kan du frit bruge til råd og vejledning om hvordan du måske kan spare nogle penge i din hverdag.

Spar penge i hverdagen

I løbet af en dag, en uge eller måned er det mange gange man har dankortet oppe af lommen, men tænker vi os om når vi hiver dankortet ud af lommen og tapper det på den trådløse dankort terminal? Er vi blevet lidt for flinke til at køre forbi Circle K og købe en dyr kaffe eller Redbull? Kunne du have undværet den dyre ost fremfor det billige? Der findes mange måder at spare penge på i hverdagen. En gennemsnitlig husstand bruger 3,5 plastikposer om ugen. For 2,5 af poserne betaler husstanden 3 kroner pr. pose, mens den sidste fås gratis, når der eksempelvis handles i sko- eller tøjbutikker. Den gennemsnitlige pris pr. plastikpose er 2,1 krone. Det svarer til, at en husstand årligt køber plastikposer for omkring 390 kroner.

Artikler med tips til at spare penge

I mine artikler finder du gode råd og tips til hvordan du kan spare penge i hverdagen, på mad og som studerende så du kan få mere luft i budgettet og flere penge på kontoen. Der findes mange måder at spare penge på og jeg forsøger at finde måder hvor du kan spare penge på, uanset om du er familieforsøger eller enlig studernende.