Google Tulip

Det er med glæde og innovation i stemmen at Google har annonceret Google Tulip, den første teknologi af sin slags der gør det muligt at snakke med sin Tulipan. Ved hjælp af avanceret machine learning og kunstig intelligens har Google nu gjort det muligt at kommunikere med blomster.

I Holland producerer de næsten 12,5 Mia. blomster om året. Hollandske tulipaner er blandt verdens højeste blomster og er kendt for at gro i flok og tæt knyttede “samfund” som vi nu skal kunne kommunikerer med. Undersøgelser viser at de høje flotte tulipaner kommunikerer med hinanden igennem deres rødder i jorden og på samme måde dele ressourcer og energi til hinanden, dette har Googles analytikere fundet ud frem til og samtidigt hvordan man kan udnytte dette til at kommunikerer mellem menneskearten og plantearter.

Har du hørt om Google’s seneste produkt: Google Tulip? De seneste par år har Google lanceret en lang række produkter, blandt andet:
Google Home Højtaler, Google Home Mini og Google Wifi for at nævne et par stykker.

Deres seneste produkt er Google Tulip som gør det muligt for dig at snakke med dine tulipaner og afkodning af blomsters sprog.
Deres langvarige mål med teknologien er alt tilbyde alle blomster i verdenen nøjagtigt det som de vil have, ved at gøre det muligt at kommunikere med disse igennem Google Assistant.

Introduktion af Google Tulip:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Google udtaler:

Gennem tiden har mennesker skabt mere og mere effektive måder at kommunikere med hinanden på. Men teknologien har ikke helt gjort det der med blomster, selvom det ikke er nogen hemmelighed, at medlemmer af blomsterverdenen taler med hinanden. Forskere har fundet ud af, at planter bruger deres rødder til at sende signaler til nabolandene, som et middel til at bevare deres sikkerhed og trivsel. Evnen til at tale med tulipaner kommer med store miljømæssige og samfundsmæssige fordele.

Tulipaner har nu en måde at indikere for mennesker, at de har brug for vand, lys eller blot lidt mere plads. Da deres behov udtrykkes tydeligere, er de i stand til at leve et lykkeligere og sundere liv. Socialt viser det sig, at planter, og især tulipaner, er meget chatty og gør gode venner. Tulipaner er gode lyttere, og når man lyttet til omhyggeligt, giver de gode råd.

Det bør ikke komme som en overraskelse, at Google Tulip i vidt omfang blev udviklet og testet i Holland, et land der producerer 12,5 milliarder blomster om året. Især hollandskene er verdensberømte for deres tulipaner og har endda en verdensberømt blomsterpark, kaldet Keukenhof, som gav den perfekte testplads.

Google er entydigt positioneret til at løse udfordringen med at tale med planter. På baggrund af et fremskridt kaldet Neural Machine Translation arbejdede vi med Wageningen University & Research for at kortlægge tulipanaler til menneskers sprog. Efter to års uddannelse kunne vi endelig tilføje Tulipish som et sprog til Google Home’s nyligt introducerede tolkmodus.

Hvor kan man købe Google Tulip?

Google Tulip er kun tilgængelig den 1. april 2019. Søg efter det på din Google Home-enhed, ved blot at sige: “Hey Google, tal med min tulipan.”

Konklussion:

Hvis du ikke allerede har regnet det ud, så er dette en verdensklasses Aprilsnar fra Google og du vil nok have svært ved at få fingrene i en Google Tulip hjem til stuen. Deres Aprilsnar er en af mine personlige favoritter i 2019 og jeg ser det som et fantastisk markedsføringsstunt af deres andre Google Home produkter.

Er du enig? Smid gerne en kommentar og giv mig din mening om Googles Aprilsnar: Google Tulip.