En dyr ferie er ikke bedre

billigere ferie er bedre

Hvert år når sommeren nærmer sig eller foråret  for nogens vedkommende, så er det på tide at kigge på ferie og vi Danskere har

Mange betaler alt for meget

Når Danskerne bestiller ferie til sommeren betaler alt for mange alt for meget. Man er vokset op med mentaliteten der lyder “jo før man bestiller, jo billigere er det” – men dette er en skrøne. Sommerferie- og andre rejser behøves ikke at bestilles i god tid for at få en god ferie med høj kvalitet

Danskerne bliver mere og mere glade for at holde sommerferie. Eller også forkæler vi blot os selv i højere grad, når vi endelig er afsted.

I hvert fald regner vi i gennemsnit med at bruge hele 57 procent flere penge på sommerferien i år, end vi gjorde for fire år siden. Det viser en ny undersøgelse, som hotel- og rejsesøgemaskinen momondo.dk har lavet.

Hele 91 procent – altså flere end ni ud af ti danskere – planlægger en rejse i år, og i gennemsnit regner vi med at bruge 17.532 kroner på sommerferien. Tilbage i 2014 var dette beløb på blot 11.181 kroner.

Der er lavet en undersøgelse blandt 27.400 respondenter i alderen 18-65 år på tværs af 26 lande, der tydeligt viser at rejser er noget af det, som danskerne helst vil bruge deres hårdttjente penge på.

Momondo 

Sådan spare du penge før ferien

Den bedste måde at spare penge på sin ferie er at gøre det før den starter, nemlig selve rejsen og hotellet. Her kan du

Derfor bruger jeg bestiller jeg altid afbudsrejser all inclusive – her får man den samme kvalitet, samme rejse men til en billigere pris.