Google home dansk

Find billige google home højtaler online

Alle snakker om det, men hvad er det egenligt.. Google home har for alvor indtaget det danske marked og de danske hjem, men hvad er en google home højtaler og hvad er google home? - Dette og meget mere vil jeg dække i denne artikel.

De 4 forskellige google home enheder

Lad os starte med de to forskellige højtalere der er på markedet.

Alle højtalerne er meget ens med undtagelse fra Google Nest Hub som er både en højtaler og 7" skærm

Google home mini

Den mindste højtaler er den søde google home mini er

Google home højtaler

Den almindelige Google Home Højtaler er

Google home max

Den store Google Home Max er en ekstra stærkt højtaler fra Google.

Google Nest Hub

Denne Google Home enhed adskiller sig særligt meget fra de tre ovenstående ved at Google Nest Hub også har en skærm.

Spørgsmål og svar omkring google home

Du sidder sikkert med en masse spørgsmål og dette er bestemt til at forstå, da mange snakker om emnet, men de færreste har fakta omkring emnet.

  • Hvornår kommer google home til Danmark: Google home er kommet til Danmark og du kan finde dem i butikker som Proshop og WiFi-butikken
  • Hvad er google home: Google Home er en serie af produkter som er integreret med WiFi og google assistant, som giver dig adgang til internettet og søgemasinen Google igennem tale.
  • Hvad kan google home: Google Home kan fortælle en lang række data, den kan planlægge og notere ting for dig og ikke mindst styre dit smart hjem igennem tale.
  • Hvad er google home app: Google Home App er en applikation du skal bruge for at konfigurer din google home enhed op derhjemme og kan bruges til at ændre indstillinger og tilkoble flere enheder op. - Download Google Home App