Gode tilbud i August

Er du på jagt efter gode tilbud i August? – Så er du kommet til det helt rette sted. Easy Leif, aka Tilbudsjægeren har fundet 5 stærke tilbud der gælder i August måneden og som du kan gøre brug af. Nemmere bliver det ikke!

Hvad er månedens tilbud?

Månedens tilbud er en oversigt over gode tilbud, konkurrencer og rabatkoder du kan bruge i den aktuelle måned, denne gang tilbud i August 2019.

Vi tæller ned fra 5 og slutter med det bedste tilbud som denne gang kommer fra BodyLab. Læs hele indlægget og se om der ikke er noget du ville elske!

Inden vi hopper ud i de 5 bedste tilbud i August, så husk at få deltaget i konkurrencen om kr. 4000,– i samarbejde med BlueEnergy. Konkurrencen slutter søndag d. 18 August, så du skal skynde dig.

5. bedste tilbud i August: Kviknet – Danmarks billigste bredbånd

Få højeste uploadhastighed, uden merpris med Kviknets bredbåndsløsninger!

Er du træt af din bredbåndsløsning? Skift til Kviknet nu! Kviknet leverer altid den højest mulige uploadhastighed uden merpris. Lige nu kan du få gratis oprettelse og bredbånd via Kabel-TV med 300/60 Mbit/s til kun 299 kr. pr. md. Alternativt kan du få bredbånd via telefonstik med 100/35 Mbit/s til kun 249 kr. pr. md. Hos Kviknet er der ingen skjulte gebyrer. Det er gennemskueligt og nemt at skifte til Kviknet.

Hvem elsker ikke lynhurtigt og billigt internet? – Med Kviknet får du Danmarks billigste bredbånd som er lynhurtigt, stabilt og ikke mindst.. igen… billigt!

Hvorfor er Kviknet billigere end de andre?
Kviknet arbejder intensivt på at holde omkostningerne nede og tilbyde markedets billigste bredbåndsforbindelser. Intet dyrt hovedkontor eller butik, og der sælges kun via internettet.

Hvordan er kvaliteten?
Kviknet anvender TDC’s kobbernet — det gør alle andre ADSL-udbydere på det danske marked i øvrigt også. Det gør derfor ingen teknisk forskel, om du køber dit internet hos Kviknet eller hos deres konkurrenter. De er til gengæld billigere!

Du får den højeste upload op til 150 Mbit, UDEN merpris.
Kviknet leverer altid den højest mulige uploadhastighed uden merpris. Hvis du fx bestiller en 20/2 Mbit/s forbindelse, men din forbindelse kan bære 10 Mbit/s upload, vil vi levere en 20/10 Mbit/s til samme pris. Det er dog ikke altid, at det er muligt – det kommer helt an på kvaliteten af TDC’s kobberledning.

4. bedste tilbud i August: Simbo – Lån 4.000 kr. gratis

Brug for et gennemskueligt lån? Simbo tilbyder første lån på op til 4.000 kr. gratis, som du kan betale tilbage når du vil. Når du ansøger om et lån på hjemmesiden får du svar med det samme.

At låne penge hos Simbo er super enkelt og foregår i 4 enkle trin som du kan se herunder.

  1. Vælg beløb: Benyt låneberegneren til at vælge, hvor meget du ønsker at låne
  2. Udfyld låneansøgning: Udfyld deres ansøgning til din online kredit på 1 minut
  3. Underskriv med NemID: Simbo indhenter automatisk dine oplysninger fra SKAT til kreditvurdering
  4. Få svar på ansøgning: Du får svar på din låneansøgning med det samme og pengene udbetalt hurtigt

Du kan sende Simbo en ansøgning i dag og få svar med det samme og dermed gøre brug af deres gratis lån på kr. 4.000,- i 30 dage.

3. bedste tilbud i August: RetNemt- 15% rabat de første to gange

Retterne er meget varierede og den samme opskrift vender typisk først retur efter et halvt år. Brugeren slipper for at spekulere over aftensmaden og får det i stedet tilsendt.

Måltidskasser er ekstremt populære og hvorfor ikke hoppe med på trenden og samtidigt spare penge? Med RetNemt får du 15% rabat de første 2 gange

Om RetNemt måltidskasser:

  • Retterne er meget varierede og den samme opskrift vender typisk først retur efter et halvt år. Brugeren slipper for at spekulere over aftensmaden og får det i stedet tilsendt.
  • Fri fragt
  • Testvinder i Søndagsavisen

Måltidskassen hvor du bestemmer, fra uge til uge. Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren. Alt hvad du har brug for til aftensmaden, pakket og klar. Nemt og hurtigt at lave, bare følg den gode opskrift. Man kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge. Prøv RetNemt i dag og spar 15% på de to første leverancer.

2. bedste tilbud i August: DayDose – Få 2 måneder for 1 måneds pris!

Er du træt, øm og uoplagt? Få et vitamin- og mineralboost med DayDose til intropris!

DayDose udbyder markedets mest omfattende kosttilskud. Du får et komplet tilskud på 3 tabeletter bestående af 13 vitaminer, 10 mineraler, Q10 og omega-3 – og det sørger for, at de vigtigste af kroppens niveauer altid bliver holdt oppe. DayDose modvirker træthed, ømhed i muskler og led samt hjælper på det generelle energiniveau. Udviklet i 5 varianter – alt efter hvilke behov man har.

Prøv et vitamin- og mineralboost. – Introtilbud: Få 2 måneder for 1 måneds pris! KUN 149 kr. (normalpris 298 kr.)

Det bedste tilbud i August: BodyLab – Protein Crunch

Det bedste tilbud i August kommer fra BodyLab hvor du får 25 stk. Protein Crunch bars til bare kr. 169,- og sparer dermed 15% på dette tilbud.

  • Bitesize proteinbar med 16 % protein og 0 g tilsat sukker
  • Ideel som on the go-snack
  • 25 stk pr. kasse

Hos BodyLab får du fri fragt på ordre over kr. 99,- og du får derfor også fri fragt når du benytter dig af dette fantastiske tilbud.

Tilbuddet startede d. 13-08-2019 og udløber  d. 29-09-2019.

Resultatet blev Protein Crunch – en sprød kiks- og chokoladebar med 16 % protein og 0 g tilsat sukker, der kan knækkes over i to (som om du ville dele den med nogen). Vi har pakket barerne i praktiske kasser med 25 stk. i hver, som passer lige ned i en rygsæk. Genialt, ikke?

BodyLab

Indhent tilbud og spar 15% på Protein Crunch i dag

Andre gode tilbud

Få 100 kr. ekstra at købe for hos Winefamly
os Rosemunde kan du købe feminint tøj til kvinder. Det er en salgskampagne med tilhørende 10% rabatkode. Rabatkoden kan ikke anvendes på i forvejen nedsatte varer.