Philips Hue
Philips Hue2019-03-26T14:40:29+00:00

Philips Hue

Intelligente hjem blomstre op over dele hele og man må anerkende den nye teknologi der kommer næsten uge for uge så kan man ikke andet end at elske det.
Google Home Højtaler
Trådløs Belysning

Vil du gerne kunne tænde lyset uanset hvor du i huset? Med Philips Hue kan du tænde og slukket lyset uanset hvor du er i huset.

Spar Penge

Hvis du ikke allerede har LED pærer i huset, så er det vidst på tide. LED er den mest energibesparende type pære du kan få.

Tidsløs Design

Proin eu varius felis. Pellentesque hendrerit elit ornare, ultricies ante eu, vestibulum dui. Quisque venenatis sollicitudin felis eget dictum.

Philips Hue har solgt mere end400,000+ enheder verden over!

Køb Philips Hue

Alt om Philips Hue

Hvordan virker philips hue?

Philips Hue er det nyeste, inden for belysning. Der er næsten ikke grænser for, hvad disse pærer og lamper kan sættes sammen med, og hvilken stemning de kan sprede omkring sig, i de rum de placeres i. Ligesom nogle går op i computere, boligindretning og nipsting, så er Philips Hue den nye form for hobby. Her kan du synkronisere lyset med dit tv, og musik så lyset passer til lyden, du kan vælge mellem 16 millioner farver og endda tilkoble op til 50 Hue enheder til et startsæt. Hue Produkterne er super nemme at bruge, og så er det nemt at udvide, uden længerevarende installationer. Du kan sætte lamperne til at slukke når du tager hjemmefra og tænde igen, når du er få meter fra boligen, du kan dæmpe dem og have flere farver i gang på samme tid. Du kan mixe både Hue white og Hue color og styre dem alle med din smartphone. Du kan lege med farvetoner, og skabe den perfekte stemningsbelysning, og så passer de endda til dine E27-lamper.

Philips Hue startpakke – Hvad er et starterkit?

Ved køb af et Philips Hue starter kit white får du 2 stk. E27 pære, som har alle Hues kendte effekter, en lysdæmper som kan bruges inde i boligen samt en bridge, som er den enhed der tilsluttes dit WIFI, så du kan kommunikere mellem din smartenhed og pærerne/lamperne. Startkittet kan også købes uden lysdæmperen, hvis man foretrækker kun, at bruge sin smartphone.

Philips Hue starter kit color, er egentlig magen til white startkit, her får du blot en ekstra E27 pære med, i stedet for en lysdæmper. Color kittet har hele 16 millioner forskellige farver, du kan skifte imellem og bruge på kryds og tværs af hinanden. Som noget nyt kan du også få Hue produkterne med en GU10 fatning. Her kan også købes et startkit, som indeholder 3 stk. GU10 pærer color og en Bridge. GU10 pærerne kan også fås i det der hedder Ambiance, som er alle typer hvide farver, lige fra en lækker varm hvid til hyggebelysningen, og til en koldere arbejdsbelysning – du har alle valg i én pære!

Hvad er Philips Hue Lightstrips?

Er du en af dem, der elsker at lege med lyset, og skabe en masse sjov og eventyr i de forskellige rum, så kan du også få et Lightstrip plus startsæt – 2 meter. Disse Lightstrips er geniale hvis du vil lave nogle fede effekter på trappen, i glasskabet eller måske bag dit TV. Du kan skifte længde samt farver og så laver de ingen skrammer eller huller, da de bliver klistret fast. De er derfor ikke monteret med skruer mm. Som laver grimme huller, og synlige mærker. Vælger man at flytte sine Lightstrips et andet sted hen, er der dermed ikke noget der afslører hvor de sad før.

Pære, LUX, Lightning, hvad betyder det?

Det er svært at forklare en pæres LUX værdi, da det kommer helt an på hvor tæt du er på pæren/lampen den sidder i, men som fingerpeg bør arbejdslys være ca. 500 LUX, hvor dagslys til sammenligning er ca. 1000 LUX. Til gengæld kan man måle i lumen, som er det man måler en LED pære i. For eksempel svarer 140 lumen til 15 Watt og 1520 lumen til 100 Watt. Man kan også måle Kelvin på en pære, det er pærens farve/varme/lys som den afgiver. En pære med et varm lys ligger mellem 2700-3300 kelvin, en neutral farvet pære ligger mellem 3500-4000 kelvin og en kold farvet pære ligger mellem 4000-5000 kelvin. Så jo varmere et lys du ønsker, jo lavere kelvin skal den have.

Philips Hue LED – vælg den rigtige!

Alle Philips Hue produkter er i LED. Det vil sige at de er meget strømbesparende, men de kan stadig dæmpes. Det er nemlig ikke en selvfølge at LED pærer og lamper er dæmpbare, men det er det med Philips Hue produkterne. Har du spørgsmål til hele Philips Hue udvalget, så tøv ikke med at kontakte os, vi sidder klar på enten mail, chat eller telefon for at hjælpe dig med at træffe de rigtige valg!

Køb Philips Hue Her

Er du blevet fristet til at prøve de innovative produkter fra Philips, så kan du købe dem lige her.
Køb Philips Hue
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Indstillinger Ok