“Must-haves” til sommeren 2019

Foråret er ved at være ovre og det betyder selvfølgelig sommeren er ved at være på vej og jeg har derfor samlet en liste over 10 must-haves til sommeren 2019. Jeg har samlet ting både til rejsen, strandlivet og ikke mindst nogle sindssygt fede gadgets som du bare ikke må gå glip af til din sommer 2019.

10 “must-haves” til sommeren:

Must-have #1: Solbriller! Kendetegnelsen for sommeren er selvfølgelig solen og varmen, så vi har selvfølgelig også solbriller på listen.
Men jeg har ikke bare fundet endnu et par solbriller til samlingen, nej nej.. Jeg har fundet de absolut fedeste solbriller i hele Danmark og de er one-of-a-kind uden lige, de er nemlig Karbon Fiber Solbriller fra mærket Zerpico som eksklusivt forhandles af Hyfda i Danmark og Norge. Solbrillerne er selvfølgelig lidt “mandet” og derfor har jeg også fundet et par solbriller til kvinder

Must-have #1: Bukser! Det sværeste med påklædning om sommeren syntes jeg, er at man aldrig helt ved hvad der kommer til at ske. Man kan starte i botanisk have i Aarhus for at drikke nogle øl med kammeraterne, men ender på stranden til en omgang volleyball og badning også falder ens påklædning helt til jorden. Derfor har jeg fundet verdens behageligste bukser og ikke mindst et par bukser der passer til mange forskellige slags brug. Disse bukser fra Calibabas er bygget op på en særlig måde, hvilket gør dem både super behagelige at have på og ikke mindst alsidig i dets funktioner og brugsformål, du får åndbarheden af ​​en haremsbukser med street-looket som et par joggingbukser.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept

Must-have #3: