Gør sommeren lidt mere “våd”

Det er sommer og der drikkes helt sikkert lidt flere glas rosé på de lune sommeraftner og humøret får et ekstra lille kick hvilket vi Danskere elsker! – Mon ikke vi alle gør? Men… Hvordan står det egenligt til i soveværelset og her snakker jeg ikke om inteniør eller indretningen, men sexlivet. Mange kæreste- og ægtepar eller hvilket type forhold du nu er i, falmer noget af det bedste i et forhold ofte, nemlig sexlivet. Der går rutine i det når der skal krølles lagner og man mærker ikke længere den samme gnist.

Mange par oplever, at de får en vane. De lærer hinandens instrumenter at kende, og så spiller de igen og igen den sang, der giver mest applaus. Problemet er bare, at det moderne publikum ikke ønsker at høre den samme sang for evigt. De vil gerne have lidt variation.

Daisy Løvendahl – Alt.dk

Som mand er der for mange en formodning om, at sex er noget meget simpelt og ret så ligetil. Dette bygger nok især til dels på det faktum, at det tit er nemmere for mænd at opnå en orgasme end det er for kvinder.

Ofte kan sexlegetøj, som mange forbinder med noget der kun er tilegnet kvinderns afdeling af sexlivskategorien hvilket både er trist og ukorrekt. Der ligger nok en forklaring i at det oftest er kvinder, der bruger tid og energi på at udforske deres egen krop, seksualitet og lyster hvor vi mænd måske har en tendens til bare at bruge internettet. Men vi mænd kan faktisk også få rigtigt meget ud af dette, både med sin partner og alene for den sags skyld. Der findes et hav af forskellige typer sexlegetøj derude og helt sikkert også et eller to der passer til dig eller jer som par. Sexlegetøj har egenskaben at spice et sexliv op og kan faktisk være en life saver i et dødt sexliv som mange kender fra de måske aldrende parhold. De er også fantastiske til at udfordre hinanden og nedbryde barrierer mellem partnere og i parforhold.