Aarstiderne måltidskasser

Aarstiderne ligger i top 3 i Danmark over bedste måltidskasser baseret på anmeldelser. Med en måltidskasse fra Aarstiderne får du alt hvad du skal bruge til sunde og spændende måltider. Alle ingredienser til aftensmaden er med i kassen: grøntsager, krydderier, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri – i lige præcis den mængde, du har behov for. I kassen finder du opskrifter, der er nemme at følge. Du skal bare lave maden.

Bestil en måltidskasse fra Aarstiderne og få en gave med din første levering

LEVERANDØRER

Om Aarstiderne måltidskasser

De er blandt danmarks førende indenfor måltidskasser og bedst bedømte, Aarstiderne har leveret madvarer i mange år indenfor frugt- og grøntbranchen, men nu er det måltidskasser som lastes på bilen og køres ud til mange glade kunder rundt om i hele Danmark.

  • Bestil i dag og spar 20% på din første levering.
  • Aarstidernes kok Louisa Lorang giver dig opskriften på en nemmere og sundere hverdag med KvikKassen. Du får alt hvad du skal bruge til 3, 4 eller 5 sunde, velsmagende og hurtige måltider i kassen. Opskrifter følger med. Så bliver det ikke nemmere at spise sundt og varieret!
  • Med KvikKassen har vi lagt ekstra vægt på at spare tid i køkkenet. Derfor kan alle retter laves på under 30 minutter. KvikKassen giver dig velkendte retter med en tvist, så du får lidt mere variation i smagsoplevelserne.
  • Vi har gjort det ekstra fleksibelt for dig:
  • PS: Husk, at vi også har måltidskasser til 1 person.
  • Bestil i dag og få Aarstidernes velkomstgave med olie, eddike og salt gratis med din første levering. Værdi 169 kr.

Aarstiderne tilbud og kampagner’

Aarstiderne måltidskasser er aktuelle med to kampagner lige nu som du kan vælge imellem.

Gave til alle nye kunder netop nu: Aarstiderne tilbyder lige nu kan du få en gave med din første levering bestående af en vin, til en værdi af kr. 169,- (spanske Arbequina-olivenolie med en mild og afbalanceret smag, æblecider-eddike fra vores biodynamiske frugtavler Coteaux Nantais og havsalt fra Rui Francisco fra byen Tavira på Algarvekysten.)

 20% rabat til alle nye kunder netop nu: 

Hvorfor mange vælger Aarstiderne måltidskasser

Aarstiderne har et stort og lækkert udvalg af friske råvarer og færdiglavet mad leveret til døren så du kan spare tid på madlavningen og bruge på den familien i stedet. I deres koncept og måltidskasse KvikKassen har de lagt ekstra vægt på at spare tid i køkkenet. Derfor kan alle retter laves på under 30 minutter. KvikKassen giver dig velkendte retter med en tvist, så du får lidt mere variation i smagsoplevelserne.