Billige måltidskasser

Her finder du de bedste tilbud og billigste måltidskasser online. Jeg har samlet et stort udvalg af forskellige måltidskasser hvor der er noget for enhver smag.

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”maaltidskasse” number_posts=”4″ carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”no” columns=”5″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”yes” show_price=”yes” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

Gode billige måltidskasser

Der findes rigtigt mange gode billige måltidskasser derude og at finde den rette kan være svært, men herunder får du et godt udvalg af forskellige leverandører af måltidskasser med priser og kort information om de enkelte.

De billigste måltidskasser

Man skal ikke altid gå efter det billigste, men selvfølgelig er det altid dejligt at spare penge, hvor de kan spares. Måltidskasser er ikke helt billige, men friheden og fritiden det giver har bestemt også en stor værdi. Jeg har forsøgt at lave en prissammenligning af de forskellige måltidskasser, det er dog svært når ikke to måltidskasser er ens.

Priser på billige måltidskasser

Prisen på måltidskasser ligger gennemsnitslig på omkring kr. 75,- pr. person eller kuvert. Det vil sige hvis man har en familie på 4 bestående af 2 voksne og 2 børn og man ønsker måltidskasser 3 af ugens dage, mandag-tirsdag-onsdag, vil prisen heraf være således:

  • 3 dage * 4 personer/kuverter * kr. 75,- = kr. 900,- om ugen.

Så for en familie på 4 personer, vil det koste ca. kr. 3600,- om måneden at få måltidskasser leveret.

Eksempel på billig måltidskasse

Den mest populære måltidskasse leverandør er Skagenfood med en score på 9,1/10Trustpilot. De har et fantastisk udvalg af gode og billige måltidskasser

Hos Skagenfood koster en måltidskasse helt ned til kr. 54,- pr. person/kuvert, så hvis vi tager regnestykke fra tidligere hvor vi ønskede 4 måltidskasser, 3 dage om ugen vil prisen se således ud:

  • 3 dage * 4 personer/kuverter * kr. 54,- = kr. 648,- om ugen.

Så for en familie på 4 personer, vil det koste ca. kr. 2592,- om måneden at få måltidskasser leveret.

Det er altså en besparelse på kr. 252,- om ugen og dette er helt sikkert også derfor at Skagenfood er blandt danskernes favoritter når det kommer til måltidskasser.

De bedste måltidskasser

Det er svært at sige hvilken måltidskasse der er den bedste, det afhænger selvfølgelig også af, om man er på jagt efter måltidskasser vegetar eller “almindelige” måltidskasser, hvis man kan sige sådan uden at fornærme nogen. Hvis vi dog ser på anmeldelser af de forskellige måltidskasseleverandører og bruger dette som udgangspunkt i at finde de bedste måltidskasser man kan få, så ser den sådan her ud:

  • Skagenfood trustpilotscore: 9,1 ud af 10
  • Aarstiderne trustpilotscore: 8,4 ud af 10
  • RetNemt trustpilotscore: 8,4 ud af 10
  • Kokkens hverdagsmad trustpilotscore: 8,2 ud af 10 
  • Måltidsboxen trustpilotscore: 6,1 ud af 10
  • Den grønne asparges trustpilotscore: 5,8 ud af 10

Her ser vi et tæt løb blandt Skagenfood, Aarstiderne og RetNemt måltidskasser som score mellem 8,4 og 9,1 på Trustpilot. Men jeg ville ikke lægge hele min vurdering i Trustpilots anmeldelser, da mange har tendens til at lave meget grove anmeldelser derpå og sågar falske. Send mig gerne en mail og fortæl om dine oplevelser med de forskellige leverandører af måltidskasser og hvilken du syntes er den bedste måltidskasse.