Lån

Få et overblik over steder hvor du kan ansøge om et lån.

Lendon tilbyder det første lån op til 6.000 kr. gratis.
Kan du bruge en økonomisk buffer?
Lån med en kautionist op til 50.000 kr. (RKI tilladt)

Kviklån

Få er overblik over kviklån

Lån selvom du er i RKI

Få er overblik over lån du kan tage selvom du er registreret i RKI.

Lån 3.000 – 75.000 kroner online med hurtig udbetaling

Søger du et lån fra DKK 3000,- til DKK 75.000,- er disse tre låneudbydere et oplagt valg. PrimaLån, Annafinans og Nova Finans tilbyder alle lån op til kr. 75.000,- i Danmark. Tilbagebetaling kan du selv vælge, den korteste tilbagebetalings tid du kan vælge er dog 12 måneder og den længste tilbagebetalings tid er 72 måneder. Når du har udfyldt låneansøgningen, vil du få svar indenfor få minutter om dit lån er godkendt eller ikke godkendt.

Prima Lån - Ny låneformidler på det danske marked
Nova Finans - Lån op til 75.000 kr.
Lån op til 75.000 kr. med Anna Finans og få svar på din ansøgning indenfor 30 sekunder.

Sammenlign billigste og bedste forbrugslån

For at finde det bedste forbrugerlån i 2019 skal du sammenligne banker, der tilbyder billige forbrugerlån. Vi har sammenlignet banker med forbrugerlån, og med et kig på de nominelle renter, renten eksempel, det maksimale lånebeløb og løbetid, får du et godt udgangspunkt for at finde de billigste forbrugerlån. Du kan også klikke på logoet til hver bank – du kommer til gennemgangssiden og får endnu mere information. Betal ikke for meget – sammenlign så du kan finde det mest overkommelige lån.

Forbrugerlån i Norge

Den mest almindelige definition af forbrugerlån er, at det er usikrede lån. Cirka 11% af de danske husstande har et eller flere forbrugslån uden sikkerhed. Den gennemsnitlige låneoptagelse er DKK 110.510. Du kan låne fra 100 kroner op til DKK 500.000. Kun Basisbank tilbyder i øjeblikket 500.000 kroner, de andre tilbyder op til 500.000 kroner. Begrebet er normalt op til 5 år for rene lån og op til 15 år, hvis lånet bruges til refinansiering af anden gæld.

Denne side er beregnet som en guide til dem, der overvejer at ansøge om et lån og sammenligne for at finde billige forbrugerlån, der passer til dine behov. Denne type finansiering er et godt værktøj til at skaffe hurtig kapital. Men som alle værktøjer kræver det en vis viden om, hvordan man bruger det. Du behøver ikke at være ekspert. Enhver kan ramme en søm ved hjælp af en hammer, selvom de ikke er uddannede tømrere. Men hvis du ikke skærpes, kan du opleve, at neglen bøjer sig, før du tænder den ind.

Vi hjælper dig før du ansøger

Banker beder ikke om oplysninger om, hvad de skal bruge lånet til, men der er nogle formål, der er bedre egnet til andre. Vi ser på, hvad nordmenn oftest vælger at ansøge om forbrugslån til, og diskuterer fordele og ulemper ved denne type lån i de pågældende eksempler. Endelig vil vi gerne nævne nogle specifikke spørgsmål i forbindelse med forbrugerlån. Dette er medansøgere, betalingsproblemer og gældsforsikring. Alt dette er noget, du skal vide om, og tænk dig fri til.

Lån penge selvom du er i RKI

Mange mennesker havner mere eller mindre uforskyldt i RKI, og kan derfor have svært ved at finde et lån trods RKI. Heldigvis skal man ikke holde sig tilbage fra at prøve, og det er netop derfor vi har lave denne her hjemmeside. Med andre ord, hvis du er på jagt efter et lån trods RKI, så er du landet det rigtige sted. På listen herunder finder du mulighederne på markedet.