Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne og få et unikt tilbud

Aarstiderne – Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne og få et unikt tilbud

Vind 3 måltidskasser i konkurrencen med årstiderne

Vinderchance hver eneste måned

Konkurrencen fra Årstiderne tilbyder vinderchance hver måned og vinderne trækkes hver anden måned for de to foregående måneder.

Dette vil sige at:

Der trækkes en vinder hver anden måned, dvs:

  • Marts/april – vinder trækkes den 31-04-2020
  • Maj/jun – vinder trækkes den 30-06-2020
  • Juli/august – vinder trækkes den 31-08-2020
  • Sep/okt – vinder trækkes den 31-10-2020
  • Nov/dec – vinder trækkes den 31-12-2020
DELTAG I KONKURRENCEN

Om quizzen:

Har du styr på danskernes økologiske vaner? Lige nu får du muligheden for at sammenligne dit eget økologiske madforbrug med resten af Danmark. Du vil blive klogere på hvilke økologiske varer der købes mest og mindst af, hvor mange der faktisk køber økologi og hvad økologimærkerne står for. Du skal blot svare på 3 spørgsmål, så er du garanteret et unikt tilbud* fra Aarstiderne og med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Der trækkes lod blandt alle tilmeldte den 30.04.2020 og vinderen får direkte besked.

Introtilbud på Årstiderne måltidskasser

Hvis du ikke gider at vente på at du vinder måltidskasser, kan du bestille dem hos Årstiderne og samtidigt benytte dig af deres introkampagne.

Introkampagnen fra Årstiderne er målrettet og gældende for nye kunder hos Årstiderne og du kan derfor ikke få dette tilbud hvis du allerede er kunde eller har været det indenfor de sidste 6 måneder. Kampagnen gælder også kun for oprettelse af fast aftale og ikke enkeltstående ordre.