HjemBlog, Gratis ting, Konkurrencer, Test din videnVind et års forbrug af chips

Vind et års forbrug af chips

Svar på spørgsmålet, tilmeld dig dig nyhedsbrevet deltag i konkurrencen om et års forbrug af chips.

Konkurrencen udløb 15-03-2020

FIND ANDRE KONKURRENCER
Elsker du også chips? Vind et års forbrug her

Om konkurrencen

Elsker du også chips? Lige nu har du muligheden for at vinde et helt års forbrug af Kims chips. Vær med i konkurrencen om et års forbrug af chips. Du er med i konkurrencen, når du tilmelder dig Arrivas nyhedsbrev.

Sådan kan du være med i konkurrencen om et gavekort

For at deltage i konkurrencen om et et års forbrug af chips (60 poser) skal du blot svare på ét enkelt spørgsmål som omhandler dine rejsevaner med tog.

Hvor ofte rejser du med tog? *

  • Jeg pendler til og fra arbejde/skole
  • Jeg bruger toget til fritidsrejser
  • Jeg bruger aldrig toget

Krav for deltagelse i konkurrencen:

For at deltage i konkurrencen om et års forbrug af Chips (60 poser) hos Arriva, skal du udfylde dine kontaktoplysninger, svare på ét spørgsmål omkring dine tog-rejsevaner og give samstykke til at Arriva Tog sender mig nyheder, rabatter og gode tilbud på togrejser via e-mail. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke via e-mail. Du kan i øvrigt læse nærmere om vores behandling af personoplysninger i deres privatlivspolitik.

Vinderne findes ved lodtrækning. Lodtrækningen til præmien sker d. 16. marts 2020. Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside, Instagramprofil og nyhedsbrev. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse.

DELTAG I KONKURRENCEN

Senest tilføjede konkurrencer

De tre seneste tilføjede konkurrencer som du kan deltage i.

Se Alle konkurrencer

Konkurrence betingelser

Deltag i konkurrencen fra d. 24/2 – 15/3 2020 og vær med i lodtrækningen om et års forbrug af chips. Et års forbrug er beregnet til 60 poser af Kims chips. Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vinderne findes ved lodtrækning. Lodtrækningen til præmien sker d. 16. marts 2020. Vinderne får direkte besked pr. e-mail og offentliggøres via Arrivas Facebookside, Instagramprofil og nyhedsbrev. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du samtidig denne offentliggørelse. Præmien udleveres efter aftale med vinderne. Konkurrencen er ikke købsbetinget, men du skal tilmelde dig vores nyhedsbrev for at deltage. Det er alene personer med bopæl i Danmark, der kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Arriva-koncernen samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Arriva Tog påtager sig intet ansvar ved trykfejl eller andre fejl i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd forbeholder Arriva Tog sig retten til at ekskludere deltageren uden varsel fra konkurrencen. Oplysninger om persondata Alle deltagere i konkurrencen giver ved deltagelsen samtykke til registrering af deres navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Arriva Tog opbevarer oplysningerne om deltagerne fortroligt til brug for selve konkurrencen og fremsendelse af nyhedsbrev. Arriva Tog behandler samtlige opgivne oplysninger om deltagerne fortroligt og vil ikke videregive oplysninger til tredjemand uden deltagerens forudgående samtykke, medmindre det er nødvendigt for at kunne opfylde aftalen med deltagerne, eller såfremt der foreligger en lovmæssig forpligtelse hertil. Du kan i øvrigt læse mere om vores behandling af personoplysninger i vores privatlivspolitik på https://arriva.dk/om-arriva/betingelser. Lovvalg og værneting Konkurrencen er underlagt dansk ret. Enhver tvist, der skyldes disse konkurrencebetingelser, er underlagt det jurisdiktionsområde, der hører under Arriva Tog A/S’ værneting. Generelle oplysninger Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook eller Instagram. Konkurrencen udbydes af Arriva Tog A/S, cvr.nr. 12245904, Skøjtevej 26, 2770 Kastrup. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

DELTAG I KONKURRENCEN
By |2020-03-29T20:08:26+00:0024/02/2020|Blog, Gratis ting, Konkurrencer, Test din viden|0 Kommentarer