HjemBlog, Konkurrencer, QuizTest din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Du skal blot svare på 3 spørgsmål, og så er du med i konkurrencen om 3 leveringer af en lækker måltidskasse fra Aarstiderne.

Konkurrencen har ingen udløbsdato

Tag testen og bliv klogere på økologi.. Du skal blot svare på 3 spørgsmål, og så er du med i konkurrencen om 3 leveringer af en lækker måltidskasse fra Aarstiderne. Ved deltagelse får du samtidig et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Om konkurrencen

Har du styr på danskernes økologiske vaner? Lige nu får du muligheden for at sammenligne dit eget økologiske madforbrug med resten af Danmark. Du vil blive klogere på hvilke økologiske varer der købes mest og mindst af, hvor mange der faktisk køber økologi og hvad økologimærkerne står for. Du skal blot svare på 3 spørgsmål, så er du garanteret et unikt tilbud* fra Aarstiderne og med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne.

Hvor meget ved du og danskernes økologiske madvaner? Du skal blot svare på 3 spørgsmål, og så er du med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Vi trækker lod blandt alle tilmeldte den Alle deltagere får et unikt tilbud fra Aarstiderne. Vinderen får direkte besked umiddelbart efter konkurrencen slutter. Man deltager i konkurrencen ved at takke ja til at blive kontaktet for at høre mere om Aarstiderne. Der skal blot indtastes navn, email og telefonnummer. Aarstiderne er omtanke, kvalitet, udvikling, vækst, gennemsigtighed og økologi hverdagskost. Disse er værdier der udgør fundamentet for Aarstidernes samarbejde med kunder, avlere og leverandører. Aarstiderne tilbyder sunde og økologiske måltidskasser, hvor der er alt til sunde og varierede måltider. Alle ingredienser er med i kassen: grøntsager, smagsgivere, kolonialvarer, kød, fisk og mejeri. Lige præcis i den rette mængde.

Sådan kan du være med i konkurrencen om et gavekort

For at deltage i konkurrencen om et gavekort til Lalandia til en værdi af kr. 6000,- skal du blot fuldføre den test (quiz) som indeholder 3 spørgsmål.

  • Spørgsmål 1 af 3 Hvilken økologisk vare bliver oftest valgt fra af danskerne?
  • Spørgsmål 2 af 3 Hvilket land køber flest økologiske varer?
  • Spørgsmål 3 af 3 Hvor mange procent af danskerne køber ugentlig økologiske dagligvarer?

Når du har svaret på de tre ovenstående spørgsmål, skal du udfylde dine kontaktoplysninger og angive at du er 18 år eller ældre. Det er et krav at du er over 18 år for at deltage i konkurrencen om et gavekort til Lalandia.

Der trækkes lod blandt alle tilmeldte og vinderen får direkte besked.

*Det unikke tilbud betinges af, at du ikke har været abonnent hos Aarstiderne de sidste 3 måneder.

DELTAG I KONKURRENCEN

Senest tilføjede konkurrencer

De tre seneste tilføjede konkurrencer som du kan deltage i.

Se Alle konkurrencer
By |2020-03-29T20:08:26+00:0017/02/2020|Blog, Konkurrencer, Quiz|0 Kommentarer