HjemKonkurrencer
Konkurrencer2020-05-22T04:17:48+00:00

Gratis konkurrencer 2020

Her på siden får du et godt overblik over aktuelle konkurrencer i 2020, alle som fremgår på siden her er aktive konkurrencer hvor du kan vinde penge, gavekort og andre fede præmier. Konkurrencerne er sponsoreret i samarbejde med vores partners og har deres egne konkurrencevilkår for deltagelse.

Det er forskelligt fra konkurrence til konkurrence for hvordan du deltager i den enkelte konkurrence og hvilke betingelser der gælder. Jeg har fundet frem forskellige typer konkurrencen hvor deltagelse kræver:

Alle konkurrencer er gratis at deltage i og i de fleste tilfælde får vinderen direkte besked på enten mail eller telefon. I nogle tilfælde annonceres vinderen også på konkurrenceholders facebook- og hjemmeside. Alt information om de enkelte regler og vilkår finder du på selve konkurrencens hjemmeside, hvor du deltager.

Tjek mærkerne? Test dig selv og vind et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Top 3: Konkurrencer på nettet

Hos Easy Leif elsker vi konkurrencer og du kan få en fuld oversigt over konkurrencer på nettet her på hjemmesiden.

Lige nu har du muligheden for at teste børn og unges mobilvaner ved at svare på 5 simple spørgsmål. Vi giver dig tilmed chancen for at vinde en spritny iPhone 11 til værdi af 6.299 DKK

Vind en iPhone 11

Test din viden om børn og unges mobilforbrug og vind en iPhone 11.

Lige nu har du muligheden for at teste børn og unges mobilvaner ved at svare på 5 simple spørgsmål.

Velkommen mobil giver dig tilmed chancen for at vinde en spritny iPhone 11 til værdi af 6.299 DKK. Du vil desuden få et godt tilbud fra Velkommen.

Konkurrencen slutter d. 31/05/2020.

DELTAG I KONKURRENCE
Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Har du styr på danskernes økologiske vaner?

Lige nu får du muligheden for at sammenligne dit eget økologiske madforbrug med resten af Danmark. Du vil blive klogere på hvilke økologiske varer der købes mest og mindst af, hvor mange der faktisk køber økologi og hvad økologimærkerne står for.

Du skal blot svare på 3 spørgsmål, så er du garanteret et unikt tilbud* fra Aarstiderne og med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Vi trækker lod blandt alle tilmeldte den 30.04.2020 og vinderen får direkte besked.

DELTAG I KONKURRENCE
Skrab 3 ens Små Priser og vind en OnePlus 7T Pro

Vind en Toyota Yaris Hybrid

Lige nu har du chancen for at være med i konkurrencen om den helt nye Toyota Yaris Hybrid propfyldt med ekstraudstyr til en værdi af over 220.000 kr.

Samtidig deltager du i konkurrencen om de lækre ugepræmier som –

  • Et lækkert SPA-ophold (værdi: 6.000 kr.)
  • Magasin gavekort på 10.000 kr.
  • DeLonghi espressomaskine (værdi: ca. 5000 kr)
  • Macbook Air (værdi: 9.750 kr)

Konkurrencen løber frem til 19 Juni 2020.

DELTAG I KONKURRENCE

Deltag i konkurrence og vind

Her får du endnu flere konkurrencer som du kan tilmelde dig gratis. Deltag i en konkurrence og vind fede præmier på nettet.

Tjek mærkerne? Test dig selv og vind et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Vind et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke

6 myter om modermærkekræft – Test din viden, og vind Hvad ved du egentlig om modermærkekræft? Og kan du kende forskel på sandt eller falsk.

Test din viden om seks af de klassiske myter, og deltag i konkurrencen om et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Der trækkes to vindere. Kræftensn bekæmpelse glæder sig til at udfordre dig – held og lykke.

Konkurrencen slutter 07/06/2020.

DELTAG I KONKURRENCE
Tilmeld dig Arrivas nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om is for 2000 kr.

Vind 2000 kr. til Hjem-IS

Elsker du også is? Lige nu har du muligheden for at vinde et gavekort på 2000 kr. til Hjem-is i samarbejde med Arriva.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig Arrivas nyhedsbrev og deltage i konkurrencen.

Konkurrencen udløber 30 Juni 2020.

DELTAG I KONKURRENCE
Skrab 3 ens Små Priser og vind en OnePlus 7T Pro

Vind en OnePlus 7T Pro

Vær med i CBBs store skrabespil!

Skrab 3 ens Små Priser og vind en OnePlus 7T Pro

Konkurrencen slutter d. 17/05/2020.

DELTAG I KONKURRENCE
Nu har du muligheden for at slå benene op på sofaen, mens dit græs automatisk bliver slået.

Vind en robotplæneklipper

Vind en Adano Robotplæneklipper med Harald Nyborg.

Tilmeld Harald Nyborgs nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om en robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr

Der trækkes en vinder hver måned og vinderen vil blive nævnt på Harald Nyborgs hjemmeside.

DELTAG I KONKURRENCE
Tilmeld dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om et gavekort på 3000 kr.

Vind gavekort på 3000 kr.

Vil du vinde et gavekort på 3000 kr.? Så skal du blot tilmelde dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og så er du automatisk med i konkurrencen.

Tilmeld Harald Nyborgs nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000kr. til Harald Nyborg

Der trækkes en vinder hver måned og vinderen vil blive nævnt på Harald Nyborgs hjemmeside.

DELTAG I KONKURRENCE
Lad din lokale boligekspert stå for vurderingen af din bolig. Det er en særlig tid, men du kan stadig trygt få en vurdering af din bolig enten via telefon eller ved at mødes 1 til 1. Start med et gratis Salgstjek, og deltag i konkurrencen om en iPhone 11 128 GB til en værdi af 6.799 kr.

Få chancen for at vinde en iPhone 11, 128 GB værdi 6799 kr.

Bestil et gratis salgstjek og få chancen for at vinde en iPhone 11, 128 GB værdi 6799 kr.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg.

Der trækkes lod om en iPhone 11, 128 GB værdi 6799 kr. blandt alle Salgstjek i kampagnen. Kampagnen gælder t.o.m. d. 17/5 – 20.

DELTAG I KONKURRENCE

Vind præmier, Iphones og andre fede gevinster

På denne side kan du deltage i konkurrencer om forskellige præmier og blandt andet vinde en ny iphone samt andre fede præmier og gevinster. Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne, du skal blot følge det udgående link til konkurrence-siden og opfylde de respektive krav, så er du med i konkurrencen.

Skrab og vind konkurrencer

Her finder du konkurrencer hvor du skal skrabe for at vinde præmier. Det er forskelligt fra konkurrence til konkurrence, hvor vidt du får direkte besked om du har vundet eller om du blot deltager i en lodtrækning hvis du skraber 3 ens. Du finder specifikationerne på de enkelte konkurrencer i deres betingelser.

Deltag i konkurrence & vind

Easy Leif har samlet de fedeste og bedste konkurrencer online med vilde præmier som du kan vinde, blot ved at deltage i konkurrencerne. Easy Leif står ikke bag konkurrencerne, men hjælper dig blot med at finde disse så du har en chance for at vinde fede præmier og oplevelser i Danmark. Herunder finder du alle aktive konkurrencer som vi har fundet. Disse konkurrencer tilbydes igennem vores samarbejdspartnere. Det er gratis at deltage i konkurrencerne.

Vind præmier online

Hos Easy Leif får du er godt overblik over konkurrencer hvor du kan vinde præmer online, eksempelvis Iphones, måltidskasser og oplevelser. Der er hele tiden nye og spændende konkurrencer du kan deltage i. De fleste konkurrencer skal du blot indtaste navn og kontaktoplysninger også er du med i lodtrækningen om fede præmier. Andre konkurrencer ville du skulle svare på et kort spørgeskema for at deltage i lodtrækningen.

Er du interesseret i konkurrencer i Norge kan du besøge vores partner-side Rabatt Jegeren, der hjælper dig med at finde norske konkurrencer.

Giveaways i Danmark

Der findes ikke noget bedre end at vinde noget i en konkurrence, det ikke har kostet noget at deltage i. Gratis konkurrencer er populære og rundt om på nettet findes der masser af dem. Vi har trævlet nettet igennem og fundet alle de gratis konkurrencer til dig. Hører du til dem, der elsker spændingen ved at deltage i en konkurrence uden at det koster dig noget? Så har vi godt nyt til dig! Easy Leif har fundet alle de gratis konkurrencer, du kan deltage i rundt omkring på nettet.

Konkurrencer på Facebook og Instagram

Du kan finde en masse konkurrencer på Facebook i forskellige Facebook grupper og på forskellige Facebook sider som eksempelvis Easy Leif’s Facebook side og Easy Leif’s Instagram. Der findes også hashtags du kan følge på Instagram for at finde konkurrencer på Instagram

Om konkurrencer

Alle konkurrencerne er underlagt markedsføringslovens regler og vilkår. Du kan også finde information om konkurrencer på forbrug.dk.

Det er tilladt for virksomheder at bruge konkurrencer som led i deres markedsføring, også købsbetingede konkurrencer. Virksomheden skal dog altid gøre forbrugeren opmærksom på konkurrencens vilkår – altså hvilke specifikke krav og betingelser, der knytter sig til deltagelsen.

Forbrugerombudsmanden

Der findes to forskellige typer konkurrencer:

  • Tilfældighedsprægede, hvor vinderen findes ved lodtrækning eller ved spil, som fx tombola, banko mm.
  • Præstationsprægede, hvor deltagerne skal yde en indsats, fx tegne en tegning, komme med ideer til slogans eller lignende.

Du kan også læse mere om konkurrence på Wikipedia.

Sådan kan du deltage i konkurrence

Alle konkurrencerne her på siden er sponsoreret og leveret til dig i samarbejde med et eksternt firma som eksempelvis CBB mobil eller EDC mæglerne. Vi har sammensat en liste over aktive konkurrencer på nettet som du kan deltage i, ved at opfylde de gældende krav til den pågældende konkurrence du ønsker at deltage i.

De fleste konkurrencer kræver at du udfylder dine kontaktoplysninger, således at konkurrenceafholder kan kontakte dig med et tilbud eller en ny kampagne. Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne og du kan til enhver tilbagetrække dit samtykke om at blive kontaktet. På denne måde kan du deltage i konkurrencer på nettet helt gratis og få mulighed for at vinde fede præmier online.

For at deltage i en konkurrence her på siden, skal du følge vores links til konkurrence-siden og udfylde på påkrævede felter, udføre den handling der bedes om, eksempelvis at skrabe tre felter eller besvare et spørgeskema. Du skal samtidigt godkende deres konkurrence-betingelser for at deltage, hvor der oftest står at konkurrence-udbyderen har ret til at kontakte dig per telefon eller mail med tilbud.

Vind en Iphone 11

Vi kender det alle, telefonen ryger en tur på gulvet og skærmen er flækket. Vi angre på at vi ikke havde købt beskyttelse til vores Iphone og den virker jo forsat, så hvorfor købe en ny, selvom den ser forfærdelig ud. Men der findes en løsning!

Her på siden kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde en Iphone 11 og andre smartphones. Det er gratis at deltage i konkurrencerne om en spritny Iphone 11.

Konkurrencer hvor du kan vinde en Iphone 11:

Konkurrencer hvor du kan vinde en Smartphone:

For at deltage i en konkurrence om en Iphone 11 eller en anden smartphone, skal du blot følge vores link og opfylde gældende krav på den pågældende konkurrence du vælger.

Hvad kan man vinde?

Her på siden kan du finde konkurrencer indenfor næsten alting. Du kan vinde præmier som eksempelvis:

Dette og mange andre fede præmier kan du vinde på nette helt gratis, ved at deltage i konkurrencerne du finder ovenover.