Konkurrencer online

Easy Leif har samlet de fedeste og bedste konkurrencer online med vilde præmier som du kan vinde, blot ved at deltage i konkurrencerne. Easy Leif står ikke bag konkurrencerne, men hjælper dig blot med at finde disse så du har en chance for at vinde fede præmier og oplevelser i Danmark.

Konkurrencer der snart slutter

Ingen konkurrence varer evigt, disse konkurrencer slutter snart og du skal derfor skynde dig at deltage hvis du ønker at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Spin lykkehjulet og vind præmier!

I disse konkurrencer skal du spin lykkehjulet for at være med i lodtrækningen om fede præmier. Du kan ofte deltage én gang om dagen, så du skal huske at få spillet hver dag, så du får en større vinderchance i konkurrencerne.

Andre konkurrencer

Her har jeg samlet en liste over forskellige konkurrencer du kan deltage i.

Test din viden om forældreløse og udsatte børn og vind 2.000 kr. til Netto

Konkurrencen udløber 1 Oktober 2019.

Find konkurrencer i min blog

I min blog finder du spændende konkurrencer hvor jeg uddyber hvordan det fungere og hvad du kan vinde af præmier.

Vind præmier online

Hos Easy Leif får du er godt overblik over konkurrencer hvor du kan vinde præmer online, eksempelvis Iphones, måltidskasser og oplevelser. Der er hele tiden nye og spændende konkurrencer du kan deltage i. De fleste konkurrencer skal du blot indtaste navn og kontaktoplysninger også er du med i lodtrækningen om fede præmier. Andre konkurrencer ville du skulle svare på et kort spørgeskema for at deltage i lodtrækningen.

Giveaways i Danmark

Der findes ikke noget bedre end at vinde noget i en konkurrence, det ikke har kostet noget at deltage i. Gratis konkurrencer er populære og rundt om på nettet findes der masser af dem. Vi har trævlet nettet igennem og fundet alle de gratis konkurrencer til dig. Hører du til dem, der elsker spændingen ved at deltage i en konkurrence uden at det koster dig noget? Så har vi godt nyt til dig! Easy Leif har fundet alle de gratis konkurrencer, du kan deltage i rundt omkring på nettet.

Konkurrencer på Facebook og Instagram

Du kan finde en masse konkurrencer på Facebook i forskellige Facebook grupper og på forskellige Facebook sider som eksempelvis Easy Leif’s Facebook side og Easy Leif’s Instagram. Der findes også hashtags du kan følge på Instagram for at finde konkurrencer på Instagram