Karantæne? Sæt gang i effektiv hjemmetræning under corona

Karantæne? Sæt gang i effektiv hjemmetræning under corona

Det kan være svært at finde på ting man kan lave i corona tiden og i hjemme karantæne. Denne problemstilling stiller selvfølgelig spørgsmålet hvad man kan lave når man har karantæne og nu hvor alle landets fitnesscentre er lukket som følge af corona-virusen og regerings påbud om lukning af disse, så er det blevet svært eller næsten umuligt for maange at få den daglige træning gennemført.

Særligt hvis man er præget af kedsomhed, så kan kreativiteten falme og idéerne være få.

Men der findes en vej! Og svaret ligger i hjemmetræning.

Lige nu har du chancen for at være med i konkurrencen om den helt nye Toyota Yaris Hybrid propfyldt med ekstraudstyr til en værdi af over 220.000 kr.

Alene hjemme træning trin for trin

I denne artikel har jeg forsøgt at finde de bedste øvelser, udstyr og måder at træne hjemme i stuen eller hvor du skulle kunne have mulighed for at træne.

Har du som følge af hjemme karantæne grundet corona valgt at begynde på træningen, så kan det være at du slet ikke har noget træningstøj og kosttilskud, men dette er der selvfølgelig råd for.

Træningstøj:

For at få en produktiv og effektiv træning kræver det at man har styr på træningstøjet. Det anbefales ikke at træne i almindeligt tøj, da dette hurtigt kan blive ødelagt. Almindeligt tøj er heller ikke lavet af materiale som er svedafgivende, så det samler hurtigere sved og lugt på sig. Derfor er det en god idé at finde træningstøjet frem eller købe noget på nettet, før du begynder på hjemme træningen.

Du kan købe professionelt træningstøj hos:

Med det rette træningstøj får du også øget motivationen, da det rette udstyr uanset hvad din aktivitet skal være, er med til at booste din lyst på det du skal gøre. Motivation er jo noget der kræves når der skal trænes også skader det jo heller ikke noget at se lidt godt ud, selvom man skal træne derhjemme i stuen. Det kunne jo være det blev til et Instagram-billede eller to eller også kunne det måske tiltrække sin samboer, så man også kunne dyrke lidt sengegymnastik.

Træningshandsker:

Træningshandsker er et personligt valg. Nogle mener det er et must, andre ser som noget helt unødvendigt, ja det er meget individuelt når det kommer til træningshandsker. Uanset hvilken kategori du falder under, så kan man ikke komme udenom at træningshandsker skåner dine hænder når du holder på med hjemmetræningen. Træningshandsker er også særdeles fordelagtige for dig der styrketræner derhjemme, da håndvægte og lignende kan være hård for din håndoverflade grundet den høje vægt. Du skal overveje fordele og ulemper ved træningshandsker, inden du træffer din beslutning.

Du kan købe profesionelle træningshandsker til din hjemmetræning hos Bodyman som har et større udvalg af handsker der passer til enhver træning og øvelser i din hjemme træning.

Kosttilskud:

Det er langt fra alle der klarer at få alle de vitaminer, proteiner og den rette kost hver eneste dag, derfor kan kosttilskud være en god idé for dig som træner eller skal begynde at træne. Det kan være nyttesløst at træne hvis kroppen ikke har det den trænger for at opbygge muskler. Samtidig kan dit energiniveau hurtigt forsvinde når du påbegynder træning men ikke har det fornødne lager i kroppen at tage af.

Her jeg fundet 3 fede pakker til dig der skal begynde på træningen eller fyldt skabene op til den kommende corona og karantæne fremtid.

Det rette træningsudstyr til hjemmetræning

For at få en så effektiv hjemmetræning kræver det at du har det rette hjemmetrænings udstyr. Dette kan du stadig bestille på nettet under disse corona tider. De fleste online butikker og webshops i danmark har nemlig forsat åbent og da den danske postvæsen mm. forsat er i drift, kan du få leveret dit nye træningsudstyr til hjemmetræningen som du plejer. Det er en god idé at du vælger hjemmelevering når du bestiller ting på nettet i disse tider, så du undgår smittefare hvis du skulle hente dine pakker i en pakkeshop hos de mange dagligvarebutikker som forsat er åbne.

Jeg vil helt klart anbefale dig at tjekke Bodyman’s top 10 træningsudstyr guide ud, med alt du behøver til en god og effektiv hjemmetræning.

Træningsmåtte:

Det er selvfølgelig vigtigt at du passer på dit hjem og ikke mindst dit gulv, samtidig er et godt underlag vigtigt når du påtager de flere kilo hvis du styrketræner derhjemme eller hvis du laver træningsøvelser på gulvet, så er det lidt behagligere at have noget blødt at ligge på, derfor er en træningsmåtte helt essentiel for din hjemmetræning. Der findes mange forskellige træningsmåtter som alle passer til ethvert formål. Jeg har fundet frem nogle alternativer som du kan benytte dig af, så du kan komme i gang med træningen hjemme i stuen.

En beskyttelsesmåtte er et must hvis du skal bruge træningsmaskiner derhjemme. De er ekstra tykke og slidstærke måtter som beskytter gulvet for ridser og skader.

En Yogamåtte er for dig som skal lave træningsøvelser på gulvet, så du har et blødt og behageligt underlag som skiller dig fra det ellers hårde gulv.

Trænings elastik:Træningselastik til din hjemme træning

Hos Apuls kan du lige få spare kr. 311,- på deres populære træningselastik. Træningselastikker er fantastiske til mange forskellige hjemmetrænings øvelser som du kan lave hjemme i stuen, da denne ikke kræver meget plads og du kan bruge denne til at træne mange forskellige muskelgrupper med.

Du kan finde inspiration til træningsøvelser med elastik på YouTube.

Hulahopring med vægt:

Selvom en hulahopring er noget der sikkert minder dig om barndommens glæder og sjov, så er hulahopringe fantastiske at træne med også derhjemme. Det kræver selvfølgelig du har plads i stuen til at benytte denne eller hvis du har en lille have du kan gå ud i er dette jo helt oplagt. Med en hulahopring kan du træne din talje, ryg og overkrop på samme tid, det er effektiv hjemmetræning. Hos Apuls kan du lige nu spare kr. 51,- på deres trænings-hulahopring.

Du kan finde inspiration til træningsøvelser med hulahopring på YouTube.

Har kan du handle træningsudstyr til hjemmetræning under corona:

Alternativ hjemme træning med yoga

Er du træt af at løfte vægte, løbe rundt eller lave armbøjninger, så kunne det være du skulle prøve en ny form for hjemmetræning og hvad er bedre end Yoga?

Hos YogaLove finder du alt til yoga. Du kan finde inspiration til yoga øvelser, udstyr til at dyrke yoga samt det helt rette tøj at dyrke yoga i.

Yoga er en sinds- og kropsøvelser der er bygget på en mere end 5000 år gammel historie tilbage fra antik indisk filosofi. Der findes forskellige yoga-stilarter som kobinerer fysiske holdninger, vejrtrækningsøvelser samt meditation eller afslapning. I de seneste år har yoga blevet særdeles populært som en form for fysisk træning kombineret med afslapning og ro i sindet. Yoga er baseret på positioner der fremmer kontrol i sindet og i kroppen der har til formål at forøge trivsel, noget som vi alle har brug for i disse corona tider. Der findes forskellige typer yoga og mange forskellige discipliner inden for praksis.

Hjemmetræning er bare én af mange

Det kan være svært at finde de rette indendørs aktiviteter som passer for alle. Det er forskelligt fra husstand til husstand hvilke aktiviteter der er mulige og hvad der falder i den enkleste smag. Det kan være svært at finde på indendørs aktiviteter for de voksne hvis man har små børn i hjemmet.

Som et alternativ under corona tiden, kan man forsøge at lave hjemme træningen til noget hele familien deltager i, på denne måde får hele familien motion og træning selvom man er i karantæne.

Der er mange forskellige ting man kan lave under karantæne, de bedste ideer til karantænen er det nye. Prøv noget nyt, anderledes og noget du ikke har prøvet før. Så er du sikker på at komme igennem corona tiden hurtigere, enklere og sjovere. Det er vigtigt at vi alle prøver at få det bedste ud af corona selvom det kan lyde dumt eller helt forkert at sige. Men med en positiv indstilling kan vi sammen komme igennem corona-virusen.

Afslutningsvis vil jeg som altid, dele en YouTube-video til din hjemmetræning.

New Workout Music Motivation Playlist 2018