HjemKom igennem corona-krisen og hjemme karantæne med os
Kom igennem corona-krisen og hjemme karantæne med os2020-04-20T21:45:45+00:00

Ideer til en bedre karantæne tid under corona

Corona-krisen raser og mange mennesker er i karantæne i deres eget hjem. Her på siden finder du artikler der kan være med til at gøre din hjemme karantæne lidt sjovere, bedre og hurtigere at komme igennem. Du finder også tips til hvordan du skal forholde dig til corona COVID-19 og andre gode råd som du kan benytte dig af under corona og i karantæne.

Du skal blot svare på 3 spørgsmål, og så er du med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne. Vi trækker lod blandt alle tilmeldte den

Tips til at komme igennem karantænen

Hver dag vil jeg forsøge at give dig tips til at pifte hverdagen op under corona-krisen, så du ikke skal kede dig i hjemme karantæne.

Corona aktiviteter – Ideer til din karantæne

Corona-krisen er ikke for sjov, men det kan din hverdag være. Ikke for sjov, men sjovere i hvert fald. Det behøver ikke at være så kedeligt at være derhjemme eller i karantæne, det handler bare om at være kreativ og få det bedste ud af en dårlig situation, som vi alle er i.

Coronavirus, også kendt som COVID-19, blev først rapporteret i Wuhan, Kina. Det har nu spredt sig til en række lande verden over.

Følg statens og regeringens anvisninger

For at vi kan komme igennem corona-krisen er det vigtigt at du som er i hjemme karantæne overholder denne. Vi  mindske risikoen for smitte og antallet. Får vi ikke stoppet corona-virusen kan det have katastrofale følger for både folkets sundhed og vores fælles samt individuelle økonomi.

Jeg har samlet en liste over nyttige links til hjemmesider så du kan holde dig opdateret på alt der bevæger sig rundt Corona COVID-19 virusen:

USA for Africa – We are the World

Selvom støttesangen fra 1985 havde til formål at sætte fokus på fattige børn i Afrika, syntes jeg denne passer rigtigt god ind i disse tider.