HjemTilbudLittle Happy: Vælg et gratis produkt og bliv en del af Little Happy familien

Little Happy: Vælg et gratis produkt og bliv en del af Little Happy familien

Little Happy er et online univers til børnefamilien, hvor der er samlet de mest populære produkter indenfor kategorierne: legetøj, babyudstyr, interiør til børneværelset, velvære og meget mere. Når du handler hos Little Happy bestemmer du selv om du vil betale normalpris for dine varer eller medlemspris. Et medlemskab koster 98 kr. / mdr. og du vil i gennemsnit spare 45% på alle produkter og helt op til 100%, da du som medlem altid har adgang til gratis produkter, når du handler hos Little Happy.

Kategori:

Beskrivelse

Vælg et gratis produkt til dit barn værdi på op til 399 kr.

Kender du en børnefamilie? Lige nu har alle børnefamilier, som endnu ikke er en del af Little Happy mulighed for at vælge et helt gratis produkt. Værdien for produkterne er forskellige, men helt op til 399 kr. Du vælger selv din families produkt.

Little Happy er et online univers til børnefamilien, hvor de har samlet de mest populære produkter. De forhandler produkter indenfor kategorierne: legetøj, babyudstyr, interiør til børneværelset, velvære og meget mere. Bag Little Happy er en familie med mor, far, bror og søster. Deres vision er at hjælpe forældre til at give deres børn den bedste start på livet. For deres familie er det vigtigt, at det ikke er kroner og øre, som er afgørende for, hvad der er bedst for det enkelte barn.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Little Happy: Vælg et gratis produkt og bliv en del af Little Happy familien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *