Få 3 måneder gratis Viaplay-abonnement ved køb af Google Nest Mini

Tilbud udløber 30-04-2020

Lige nu kører Proshop flere kampagner og stærke tilbud hvor du kan få 3 måneders gratis Viaplay (værdi: 297 kr.) når du benytter dig af én af deres mange kampagner på Smart produkter til hjemmet.

Du skal være opmærksom på at tilbudet kun gælder nye Viaplay-brugere og dette tilbudet fungerer som en forlænget prøveperiode. Efter de 3 måneder vil du automatisk blive overført til deres almene abonnement som koster 99 kr./mdr. medmindre du afmelder inden. Tilbudet er uden binding, så du kan til enhver tid opsige dit nye Viaplay abonnement.

Tilbudet gælder for alle der køber den nye Google Nest Mini inden kampagnen udløber.

Google Nest Hub + Chromecast 3
Google Nest Mini + Hub
Google Nest Mini + Philips Hue

Om Google Nest Mini

I løbet af 2017 og 2018 skubbede Google en masse Google Home Mini-enheder ud af døren takket være tilbud og dybe rabatter. Selv i 2019 sælges produktet stadig (selvom det er forvirrende) sammen med den nyere model og på Black Friday vil det se nogle store rabatter. Så hvorfor skulle du købe den dyrere Nest Mini? Jeg har brugt Nest Mini i mit hjem i de sidste par uger, og jeg synes, der er et par centrale årsager til, at du skal købe den nyere model. Freaky god lydkvalitet Den største opgradering, som Google gav til Nest Mini i forhold til den originale Home Mini, er lydkvaliteten. Denne ting er bare fantastisk, hvad det er. Nest Mini har en 40 mm 360-graders driver, som er i stand til meget mere end den forrige generation. Google siger, at produktet er meget højere end originalen med 2x stærkere bas. Når du opretter Mini og begynder at streame musik, er denne forskel straks åbenbar. google nest mini assistent smart speaker På trods af den lille størrelse og en enkelt driver har Google formået at skabe en højttaler, der virkelig lyder godt og kan fylde et rum med sit høje lydstyrke. Det lider stadig lidt, når det kommer til bas og lav, men det klarer sig langt bedre, end nogen ville forvente i betragtning af størrelsen på denne enhed. I samtaler med folk, der prøver at beskrive lyden på denne enhed, er udtrykket, jeg som standard, er “freaky good”, og jeg synes, det er en passende beskrivelse. Jeg har testet alle Googles smart home-højttalere og smarte skærme, og jeg tror, ​​at dette produkt tager stedet nr. 3. Det er intet så godt som Google Home Max og svigter stadig bag klarheden i Nest Hub Max, men det er bedre end det originale Google Home – måske med lidt mindre volumen – og ødelægger både Nest Hub og Home Mini. Et velkendt, søde design Googles design til den originale Home Mini er sød, og det passer godt i næsten enhver indstilling. Med Nest Mini er dette design i det væsentlige uændret, bare opgraderet. Den største ændring, du vil se i hverdagen med den nye Mini, er, hvordan den øverste overflade faktisk fungerer. Tidligere havde Google to usynlige berøringsmål for lydstyrke og mediekontrol, men jeg ved et faktum, at folk ikke vidste, hvordan de skulle bruge dem. Jeg måtte forklare et par mennesker, at jeg ved, hvordan man bruger disse kontroller. For at løse dette med Nest Mini sporer Google, når du kommer nær enheden og lyser siderne for at indikere, at du kan røre ved dem for kontrol.