HjemGoogle Home
Google Home2020-05-07T14:39:33+00:00

Mød hele Google Home familien

Få indblik i Google Home og find ud af hvordan du kan få dit eget smart hjem med de innovative og smarte produkter fra Google samt hvilke andre smart produkter som Google Home kan snakke sammen med.

Lige nu har du chancen for at være med i konkurrencen om den helt nye Toyota Yaris Hybrid propfyldt med ekstraudstyr til en værdi af over 220.000 kr.

HER KAN DU KØBE SMART PRODUKTER

Start eller udvid dit nye smart hjem med de nyeste smart produkter til hjemmet.

WIFI-BUTIKKEN
SMARTHJEM
Proshop

Skab dit eget Google Smart Home

Google Home fungerer som en central i et smart hjem og kan være særdeles nyttig i en hektisk hverdag.

Google velkommer hele tiden nye medlemmer i Google Home-familien og det seneste familiemedlem i Google Home-serien er

  • Google Home Højtaler
  • Google Home Mini
  • Google Home Max

Udover Google Home familien, så har Google også udviklet andre innovative produkter der kan skabe et rigtigt moderne smart hjem.

  • Google Nest Hub
  • Google Nest Wifi
  • Nest Cam IQ Outdoor
  • Google Pixel
  • Pixelbook Go

Google home pricerunner:

Hvad er Google Home?

Google tilbyder hjemmefamilien en lang række smart produkter og enheder der sammensat kan give dig et smart hjem. Google Home minder på mange måder om Amazons Echo-serie af enheder.

Alle Google Home-enheder har kraften fra Google Assistant bag sig, ligesom Echo-enheder tilbyder Alexa. Denne funktion fordeler alt hvad du har brug for at vide om Google Home- og Nest-enheder, inklusive hvad de er, hvordan de fungerer, hvilke enheder der fungerer med dem, og hvor du kan købe disse højttalere.

Google Home

Google Home artikler, guides og nyheder

Har du brug for hjælp, søger du de seneste nyheder fra Google eller har vil du finde de bedste tilbud og priser på Google Home? Så finder du dette og meget mere i min blog.

Google Home højtaler

Den smarte højttaler fra den anerkendte søgegigant Google var designet til at konkurrere med den populære Amazon Echo. Google Home højtaleren kan afspille musik, men det er primært designet som et køretøj til Google Assistant – Googles stemmeaktiverede virtuelle hjælper, der er tilsluttet internettet og søgemaskinen Google.

LÆS MERE
KØB GOOGLE HOME HØJTALER

Google Home Tulip

Gennem af tiden har mennesker skabt mere og mere effektive måder at kommunikere med hinanden på. Men teknologien har ikke helt gjort det der med blomster, selvom det ikke er nogen hemmelighed, at medlemmer af blomsterverdenen taler med hinanden. Forskere har fundet, at planter bruger deres rødder til at sende signaler til tilstødende planter, som et middel til at bevare deres sikkerhed og velvære. Afkodning af sprog for planter og blomster har været en årtier lang udfordring. Men det ændrer sig i dag. Takket være store fremskridt inden for kunstig intelligens er Google Home nu i stand til at forstå tulipaner, hvilket tillader oversættelse mellem Tulipish og snesevis af menneskelige sprog.

Google Tulip er selvfølgelig ikke rigtig, den blev præsenteret d. 1 april 2019 og var en aprilsnar fra Google. Der var dog mange som troede på det, særligt grundet den spetakulære præsentationsvideo som blev lagt ud på forskellige medier som eksempelvis YouTube.

Google Home Mini

Hvis du leder efter en smart højttaler, der ikke vil skjule dit skrivebord, kan Google Home Mini være en fantastisk mulighed. Men for nogle brugere kommer Echo Dot ud på toppen. Her er fem grunde til at købe Google Home Mini og tre grunde til at videregive den.

Google Home Mini er lillebroren til Google Home Højtaleren som var den første streamingshøtaler i Google Home-serien. 

Med en Google Home Mini får du alle de samme fede funktioner som ved de andre Google Home produkter, bare i en mindre udgave.

Højtaleren kan fås fra 248,- kr. og du kan tilkøbe et vægbeslag så du kan monterer denne på væggen.

LÆS MERE
KØB GOOGLE HOME MINI

Google Home App

For at du kan sætte op dine Google Home produkter skal du benytte Google Home Appen.

App’en er 100% gratis og vil altid være det.

Med App’en installeret på din mobil eller tablet-enhed kan du styre alle din Google Home og smart produkter igennem App’en og selvfølgelig også med din indbyggede Google Assistant på enheden.

Du kan download Google Home App’en gratis til både Apple og Android her:

Google Home App

Google Home Assistant

Google Home er produkter der kan gøre dit hjem smart og ikke mindst hånd- og betjeningsfrit.

Med Google Assistant kan du anmode om kommandorer til din Google Home produkter og få svar på spørgsmål i verdens største søgemaskine Google.

Google Assistant Dansk
LÆS MERE
GOOGLE ASSISTANT

Guides til Google Assistant

Har du brug for hjælp, søger du de seneste nyheder fra Google eller har vil du finde de bedste tilbud og priser på Google Home? Så finder du dette og meget mere i min blog.

Find de bedste priser på Google Home med PriceRunner

Easy Leif er samarbejdspartner med prissammenlignings siden PriceRunner og du får derfor altid de bedste priser når du finder Google Home produkter på denne hjemmeside.

PriceRunner er en pris sammenligningsside der finder de bedste priser i Danmark og udlandet på et bestemt produkt. 

Servicen er 100% gratis og kan benyttes af alle.

Hos PriceRunner kan du finde og sammenligne priser på intet mindre end 1,7 millioner produkter fra 8.000 forskellige butikker.

Find de bedste priser på Google Home produkter med Pricerunner