Her er det bedste gratis virus program i 2020

Undgå at blive hacket med et anti virus program og slip for at få dit privatliv og din økonomi ødelagt af hackere

Der findes mange forskellige anti virus programmer som er gratis og som koster penge, mange penge. Men hvorfor er nogle gratis og hvorfor er mange af de betalte så dyre? Svaret er simpelt.

Computersikkerhed er et særdeles svært område at arbejde i, da man er oppe imod kreative hackere der hele tiden prøver at finde nye måder at trænge ind i din computer og på dit netværk på. Dette gør at man ofte arbejder med metoder at stoppe hackere på, når de først er kommet ind og hacket.

For de flestes vedkommende er de ikke den første og mest attraktive at hacke og det er derfor større firmaer og hjemmesider som står for skud, men når først hackerne har fundet en måde og vej ind i systemet, så går der ikke lang tid før de skriver en kode som sender denne virus ud til mange andre computere og det er her du er sårbar hvis du ikke har et anti virus program på din computer eller enhed.

Med Smarttelefoner i dag som kan tilgå alle hjemmesider som en computer kan og ligeledes er online på the World Wide Web, så er din telefon faktisk ligeså udsat som din computer. Derfor har jeg skrevet denne artikel til dig, så du kan få din sikkerhed iorden og formindske risikoen for at du bliver hacket risikere at alle dine private billeder bliver offentligtgjort eller at din bankkonto tømmes og du står uden en krone, hvilket de fleste banker ikke dækker (skræmmende nok).

Vil du gerne have styr på din sikkerhed når du bevæger dig online allerede nu, kan du trykke dig ind på billedet herunder og købe en af de bedste anti-virus programmer i Danmark – Nej Til Virus – så du kan surfe sikkert på nettet.

Derfor skal du ikke vælge et gratis virus program

Gratis antivirusprogrammer varierer lige så meget som betalte sikkerhedsprogrammer gør i kvaliteten af ​​deres beskyttelse. Og sparsommelige computerbrugere, der er på jagt efter antivirussoftware uden omkostninger – allerede står over for masser af muligheder – vil have endnu mere at vælge imellem, når nye gratis tilbud fra Microsoft og Panda slutter sig til de programmer, der i øjeblikket er tilgængelige fra Alwil (Avast), AVG , Avira, Comodo og PC Tools. For at hjælpe dig med at finde ud af, hvilken gratis antivirus-app der passer til dig, lægger vi pakker fra alle disse virksomheder gennem deres tempo. Vores testpartner, AV-Test.org fra Tyskland, anvendte sin enorme “zoologiske have” af indsamlet malware til at teste detekteringshastigheder og scannehastighed. Derefter pokede og prodderede vi appsne for at se, hvilke der gjorde, at stoppe malware til en ubesværet opgave, og hvilke, der fik det til at føles mere som dumt. For en oversigt over vores fund, se vores gratis rangordnede antivirus-software. For vores dybdegående evalueringer, se de individuelle anmeldelser, der er knyttet sammen i denne historie og i diagrammet.

Men jeg har allerede anti virus på min computer?

Ja, det er fuldstændigt korrekt at både Apple- og Windowscomputere har deres eget anti virus program som medfølger deres styresystem, iOS eller Windows som er installeret på alle computere afhængig af om du køber en Apple-computer eller en anden PC.

Men det er vigtigt at huske, at hverken Microsoft eller Apple’s hovederhverv eller produkt er udvikling af anti virus software og det medfølgende anti virus software som er på alle Apple- og Windowscomputere er derfor langt fra godt nok til at have som sit eneste lag af sikkerhed når man surfer på nettet.

Derfor anbefaler jeg på det kraftigste at du anskaffer dig et anti virus program fra et firma som er specialisteret sig i dette og hvis hovedformål og produkt er anti virus programmer og sikkerhed på nettet.

Det bedste gratis virus program

Hvis du vælger at du vil bruge et gratis virus program fremfor et mere sikkert og betalt virus program som Nej Til Virus så er det bedste helt klart AVG.

AVG har i mange år været en stor og største spiller på markedet når det kommer til anti virus programmer og de har valgt at lave en betalt og en gratis version af deres anti virus program, da mange vælger at opgradere til den betalte version når de har prøvet den gratis version grundet de mange ekstra funktioner og den højere sikkerhed dette giver.

AVG anti virus tilbyder ligeledes sikkerhed til alle dine enheder uanset hvordan du surfer på nettet. Dermed får du en alt-i-et anti virus program hvis du vælger AVG som dit anti virus program på dine enheder. Samtidigt kan du benytte det samme program på alle dine enheder, så du kan enkelt og let kan finde rundt i de forskellige funktioner på alle dine enheder. AVG kommer nemlig til både:

Det bedste virus program til din computer

Vi er alle glade for at surfe på nettet og selvom vi har tilgang til internettet på mobilen alle døgnets timer, så er det ofte på computeren at vi foretager de fleste køb når vi handler på nettet. Dette betyder samtidigt at vores PC er mere udsat en mobilen når vi indtaster kortoplysninger og andre følesomme oplysninger som hackere er særdeles interesseret i at få fingrene i. Så hvordan sikre du dig bedst at dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder?

Anti virus program til Mac:

Apple er bestemt populært og det er ikke kun blandt forbrugerne men også hos hackerne er fokuset højt. Derfor er det vigtigt at du som ejer af en Apple-computer også sikre din computer online med et anti virus program så du undgår at blive hacket. Du kan finde anti virus til din computer her:

Anti virus program til PC:

Er du som flest og har en almindelig PC med styresystemet Microsoft Windows, så skal du også sikre din computer når du surfer på nettet og dette kan du enkelt og let gøre med anti virus fra Nej Til Virus med én af deres pakker:

Alle enheder, computere, telefoner eller tablets som har tilgang til internettet burde have installeret et anti virus program, har du ikke dette, så er du særdeles udsat for et hacker-angreb som kan have konsekvenser for din økonomi og dit privatliv.

Det bedste virus program til din mobil

Hos Nej Til Virus finder du et anti virus program til enhver type mobil

Det bedste virus program til Iphone iOS

Hos Nej Til Virus finder du et anti virus program til enhver type mobil

Det bedste virus program til Android

Hos Nej Til Virus har de også udviklet anti virus software til mobiler og enheder der køre med styresystemet Android.

Der findes mange forskellige telefoner og enheder der køre med styresystemet Android, faktisk er det kun Apple og nogle enkelte telefoner fra Microsoft som har deres eget styresystem. Microsoft har dog stoppet deres produktion af telefoner med deres eget styresystem grundet manglende succes. Så hovedsagligt er der 2 styresystemer at finde på forskellige mobiler og enheder som tablet.

Er du den lykkelige ejer af en Andrid-enhed og mangler anti virus så du kan surfe sikkert på nettet, så vil jeg anbefale dig Nej Til Virus anti-virus program til Androd.

Deres anti-virus program til Android kommer i 3 forskellige pakker som dækker enten dig, din familie eller

Cloud pakke:

 • Del filer hvor som helst
 • Adgang til data når som helst
 • Fungerer på alle enheder

360 Family pakke:

 • Op til 2 licenser
 • Antispam Antivirus
 • E-mail beskyttelse
 • Firewall 2-vejs firewall
 • Sikker netbank
 • Tryg online
 • Beskyttelse på sociale netværk

Android Security pakke:

 • Ingen binding
 • App Lock
 • Privacy Advisor
 • Anti Theft
 • Føl dig sikker

Uanset hvilken pakke du vælger, så er du mere sikker når du surfer på nettet med et anti virus program end uden et.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Det kan være en jungel at finde ud af sikkerhed på nettet og det er fuldt forståeligt. Det er helt individuelt hvilket behov man har og hvis man driver sin egen virksomhed så er der et helt andet regelsæt i forhold til det forsikringsmæssige man også skal tænke på.

Hvis du er i tvivl, vil jeg anbefale dig at kontakte et professionelt bureau der arbejder med internetsikkerhed, så du kan være sikker når du surfer online og slipper for grimme oplevelser i fremtiden.

Jeg kan anbefale dig at kontakte Fontex Network Solutions som er specialist indenfor sikkerhed på nettet og IT-løsninger for både private- og erhverv.

Undgå at blive hacket med et anti-virus program

Hackere sover aldrig men det gør du og hvem passer på din mobil og PC når du sover hvis du ikke har et anti-virus program?

Der er mange der først indser fordelene og nødvendigheden ved at anti virus program når det er for sent og de er blevet hacket.

Så lad være med at være som de fleste og få sikret dine enheder i dag med et anti-virus program. Hvad end du vælger et gratis eller betalt anti virus program, så er du hvertfald bedre stillet end uden et.