Plakater til stuen og hjemmet – Et alternativ til indretning af dine vægge

Indretning af stuen med plakater til stuen

Ethvert hjem har et kerneområde, der hvor alting sker og familien samles og her snakker jeg ikke om køkkenet eller spisebordet. Nej, stedet hvor vi samles som en familie fordi vi har lyst og ikke fordi vi skal spise og vi obligatorisk må sætte os ved spisebordet eller stå i køkknet og kokkerere. Stuen er ethvert hjems hjerterum og det er her familiemagi’en i sandheden finder steder. Jeg er personlig selv afhængig af vores stue som bestemt ikke ser ud som billedet ovenfor. Min stue er dekoreret og indrettet med hjerte og sjæl, hvilket er temaet i dette blogindlæg. Nærmere betegnet – Indretning af stuens vægge med fantastiske plakater der passer til hjemmet og stuen.

Kræftens Bekæmpelse: Spin Amors pil & vind præmier fra Kay Bojesen til Valentinsdag

Pift hjerterummet op med plakater til stuen

Det kan være svært at finde på ny indretning til stuen og vi danskere elsker at der sker noget nyt, bare engang imellem og her kommer plakater ind i billedet. Med plakater kan du hurtigt, nemt og billigt, få piftet hjemmet og stuen op og få det der nye i hjemmet som du føler der mangler.

Vind præmier for over 75.000 kr.

Brainchild-original plakater

Der er særligt et brand som jeg er stor fan af, når det kommer til plakater til stuen og hjemmet, dette er selvfølgelig Brainchild original som har fortolket danske møbelklassikere

Hos Brainchild fortolker vi danske møbelklassikere bogstaveligt. Vores plakatserie hedder »Original« og består af ægget, koglen, svanen, dråben, myren, bamsen og vintergækken.

Brainchild Original

Brainchild har fortolket flere forskellige møbelklassiskere om til moderne plakater der passer til stuen og resten af hjemmet, der virkeligt kan pifte hjemmet op, særligt ægget, koglen og svanen motiverne er vildt populære, også i mit hjem.  Disse designs og motiver kender vi alle, da det er ikoniske designs som du finder i rigtigt mange danske hjem, hos dem der selvfølgelig har råd til disse. Har du ikke lige pengene til en Svanen-stol, kan du jo få en Svanen-plakat i stedet.

Er du interesseret i at se flere af disse lækre plakater, kan du læse mere om Brainchild-original eller gå til deres webshop og få fingrene i et par lækre plakater allerede i dag. Alle ordrer modtaget inden kl. 10:00 på hverdage, vil som udgangspunkt blive sendt samme dag. Ordrer modtaget herefter vil blive sendt den efterfølgende hverdag.

Vind et gavekort til CoolShop på 3.000,- via Eovendo.dk