Det perfekte børneværelse

Er du ligesom Leif og fået en-to-tre eller otte børn, eller venter i måske en lille ny? – Så er denne artikel lige noget for dig. Ligesom Easy Leif, så skal du i gang med at indrette det perfekte børneværelse og det er ikke altid så let som man skulle tro og det er netop derfor Easy Leif eksisterer – For at gøre din hverdag, lidt enklere.

Vægdekoration til børn

I har sikkert ligesom mig, fået malet værelserne den helt perfekte, men det er somom der mangler noget… Det syntes jeg ihvertfald og derfor gik jeg på The World Wide Web for at finde en bedre afslutning end den klassiske blå eller lyserøde fave, afhængig af om det er til hende eller ham.

Igennem min jagt på The World Wide Web fandt jeg mange søde børneplakater og wallstickers der kan bruges som vægdekoration til børneværelset. En af mine favouritter, er en kombineret plakat forstået på den måde at det både er en flot børneplakat som børnene kan lide, samtidigt med at det er en læringsrig plakat, nemlig denne ABC Plakat.

Når vi snakker vægdekoration til børneværelset, så er dyreplakater et HIT! Og derfor har jeg selvfølgelig fundet verdens sødeste giraf plakat som passer til både pigeværelset og drengeværelset. Man kan finde mange sjove, søde og nuttede dyreplakater som passer perfekt til indretningen af det perfekte børneværelse.

Find på noget sjovt belysning

Børn er vilde med aktivitet, farver og bevægelse – men er måske ikke så vild med en tur i IKEA som vi er.. (eller os der tager i IKEA for 5-kroners hotdogs). Derfor kan det være en idé at finde på alternativ belysning til børneværelset som eksempelvis en lampe der rotere eller en diskokugle med farvelys der snurre rundt. Personligt kan jeg godt lide at mikse det intelligente hjem med børneværelset og vil derfor anbefale philips hue pærer til børneværelset, her får du fuld kontrol over lysstyrke og farve samt kan lave diskobelysning med de intelligente pærer. Dette er altid et hit hos børnene.