Billeder til væggen

+30 forskellige malerier og billeder til væggen til din indretning

Så er jeg, Easy Leif tilbage med flere indretningstips til boligen og denne gang skal vi have piftet op derhjemme, med flotte malerier og billeder væggen. Jeg har samlet +30 forskellige forslag med billeder og malerier til væggen du kan drage inspiration fra.

+7 forskellige billeder til væggen til din boligindretning i 2019

Plakater og billeder til væggen er populært som aldrig før og jeg må da indrømme jeg selv er medlem af plakat-klubben når der handler om indretning af boligen. Det er en simpel og billig måde at få husets vægge piftet op og gøre det hele lidt mindre kedelige. Jeg har også fundet nogle lidt sjove og anderledes malerier og billeder som nok kun passer ind i nogle få hjem, lad os kalde dem “samtalestartere“.

1. Plakater til væggen

Applicata har en masse fede plakater som du kan bruge til indretning af ethvert rum,

Jeg er personligt, særligt vild med deres Pompon plakat til indretningen af små værelser, da den er aflang og kan købse i 3 forskellige størelser, så man kan tilpasse den plakat som passer til rummets størrelse. Du kan vælge mellem 3 størrelser: 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm. Du kan finde flere fede plakater og billeder til væggen på deres hjemmeside.

Applicata tilbyder

  • Fri fragt i DK fra 350,-
  • 1-3 dages levering
  • Stort udvalg af boligtilbehør

2. Store billeder til væggen

Stuen er ofte en af de store rum i hjemmet og når stuen skal indrettes er det vigtigt at få det hele pyntet rigtigt flot til. Hos TrendyLiving kan du få store billeder til væggen i stuen eller ethvert andet rum. Deres plakater og billeder måler op til 70×100 cm

TrendyLiving tilbyder

  • Fri fragt i DK fra 299,-
  • 1-2 dages levering
  • Prisgaranti

3. Plakater med bynavne

En af de populære plakater og billeder at hænge op på væggen er særligt bynavne billeder. Plakater eller billeder med byens navn og med en illustration eller fotografi fra noget ikonisk af den pågældende by. Herunder ses et udvalg fra Sinnerup – som iøvrigt har sommersalg med op til 70% udsalg.

4. 3D billeder til væggen

5. Fede billeder til væggen

Illux tilbyder vægdekoration i alle afskygninger og i altid høj kvalitet. Her kan du finde alt fra plakater til akustikbilleder og tapet, og du kan få grafisk og fotografisk kunst fra vores eget galleri eller print med dit eget foto – skræddersyet efter dine ønsker. Du behøver nemlig ikke lade dig begrænse af en bestemt størrelse og type af materiale, men kan frit vælge begge dele. Vi tilbyder en bred palet af kvalitetsmaterialer, som kan give din væg dekoration et personligt touch og præcis det udtryk, som du søger. Så har du en stor hvid væg der mangler vægpynt, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at udfylde den med personligt vægpynt i den rigtige størrelse. Har du et foto af din familie, et grafisk motiv, eller noget helt tredje, så kan du få printet det hos os som dekorativ vægudsmykning. Det er nemt og hurtigt at uploade dit billede og bestille din personlige vægdekoration hos Illux. Vi tilbyder også vægdekoration i vores eget Illux Art galleri. Her kan du gå på jagt efter minimalistiske og farverige grafiske motiver, kunst til børneværelset, verdenskort i mange udtryk, fotokunst og meget mere. Fælles for vægdekorationerne er, at de følger tidens trends inden for boligindretning, og er kreeret af dygtige og kreative kunstnere med fingeren på pulsen.

wallstickers til indretning af børneværelset