+10 ting at lave i karantæne under corona tiden

+10 ting man kan lave i karantæne under corona-tiden

Dagene er lange når de skal bruges derhjemme i karantæne som følge af corona og hvad kan man lave når man er i karantæne uden andre mennesker? Corona-tiden har åbnet op for mange spørgsmål og for de fleste centrere disse spørgsmål som rundt det at få dagene til at gå. Der er mange mennesker der søger svar på eksempelvis:

 • Hvad kan man lave mens corona præger de danske virksomheder og samfund?
 • Er der nogen ting at lave under corona-krisen?
 • Hvor længe kommer det til at varer?

Jeg har desværre ikke svaret på alt, men jeg har hvertfald prøvet at finde nogle alternativer til at forbedre hverdagen og forslag til hvad du kan lave når du keder dig derhjemme.

Inden vi hopper ud i listen, vil jeg blot gøre opmærksom på nogle andre spændende sider på min hjemmeside:

Så, hvad kan man lave under corona?

Her får du +10 ting man kan lave i karantæne under corona

gratis mobilabonnoment

1. Få ryddet op i alt derhjemme

Med store mængder fritid for de fleste og helt sikkert mange flere timer i hjemmet, så kan dagene hurtigt blive meget lange og ofte kedelige.

Vi har alle lidt rod i livet og hjemmet og hvorfor ikke udnytte tiden til noget fornuftigt som at få ryddet op derhjemme. Dette kan være alt fra oprydningen på computeren i alle vores billeder og dokumenter til ændringer i indretningen og måske få tømt skufferne for gamle papirer og andre mærkelig ting man måtte have gemt igennem tiden.

Du kunne også benytte tiden til at finde besparelser i hverdagen, så du har lidt flere penge mellem hænderne efter corona-krisen. Det kan også være du har et behov for at få luft i budgettet grundet den økonomiske-krisen som er et følge af corona-virusen. Jeg har fundet et par måder hvor du kan spare penge i det daglige:

Spar penge på strømregningen:

Strøm er noget af det kedeligste at betale penge for og for en mellemstor familie, er beløbene ofte ikke små. Derfor vil jeg præsentere dig for Barry.

Med Barry kan du få strøm til indkøbspris og betale dine regninger løbende så du slipper for grimme overraskelser som høje regninger. Du kan følge strømpisen i deres App og få besked når strømmen er billigst at bruge. Det koster blot kr. 29,- om måneden og du får lige nu de første 2 måneder gratis.

Udover at få strøm til indkøbspris hvilket jo er fantastisk, så er strøm fra Barry også grøn og du er derfor med til at hjælpe i kampen mod klima-krisen som på nuværende tidspunkt ikke får så meget opmærksomhed grundet corona.

Skift forsikringer og spar penge:

Noget som er endnu kedeligere at betale for end strøm, det er forsikringer. Man har dem for ikke at bruge dem, men hvorfor skal de dog være så dyre. Derfor er det måske på tide at du laver et forsikringstjek og ser om du eventuelt kunne spare penge på dine forsikringer.

Hos Find Forsikring kan du få 3 tilbud fra forsikringsselskaber – gratis og enkelt! Hver tredje betaler for meget i forsikring – så et forsikringstjek er en god investering. Indhent flere tilbud på én gang og find frem til, om du betaler for meget.

Med Tjenestetorvet kan du gratis indhente tilbud og komme i kontakt med flere leverandører på én gang. Få gode tilbud på:

 • Forsikring
 • Varmepumper
 • Boligalarmer
 • Isolering
 • A-kasse
 • Advokater

Skift til billigere bredbånd:

At kunne surfe på nettet er i dag en nødvendighed for de fleste, men er dit internet lidt langsomt? Eller betaler du måske lidt for meget for dit bredbånd, så kan det være du skulle prøve med en ny internet-udbyder. Jeg har fundet danmarks bedste og billigste bredbånd til dig her:

 • WaooOp til 1000 mbit (fiber)
  Fra kr. 249,- om måneden
 • YouSee bredbåndOp til 1000 mbit
  Fra kr. 279,- om måneden.
 • Boxer bredbånd – op til 200 mbit
  Fra kr. 239,- om måneden.

Du kan også vinde et års forbrug af bredbåd med Boxer i deres nuværende konkurrence, men du skal skynde dig, for konkurrencen udløber allerede på mandag 30 Marts 2020.

Der findes mange måder at få ryddet op på, hvad end det er økonomisk eller i skufferne derhjemme, uanset hvad du vælger, så er det bare at gå i gang, så står du stærkere efter corona-krisen og med mere ro i sindet.

Kokkens hverdagsmad er måltidskasser til hele familien

2. Prøv noget nyt til aftensmad

Aftensmaden er ofte det hellige måltid og det der gøres mest ud af, så et pift i hverdagens ellers kedelige og vanepræget rutiner i aftensmadens indhold kan gøre det hele lidt sjovere i disse corona-tider.

Men hvad skal man lave og hvad har man overskud til?

Et sjovt alternativ er at lade sig overraske med det fantastiske koncept der hedder måltidskasser. Måltidskasser er mad leveret direkte til døren som enten skal direkte i ovnen eller sammensættes og kokkereres. Dette er forskelligt fra leverandør til leverandør af måltidskasse og kan du selv bestemme når du skal vælge en måltidskasse.

Måltidskasser er forskellige og du kan få alt fra færdiglavet mad leveret til dør til almindlige råvarer som er mad leveret til døren som du selv skal tilberede.

Fordelen ved at vælge en måltidskasse er at du mindsker risikoen for smitte på andre og selv at blive smittet med Corona-virus COVID-19. Handleturene i dagligvarebutikkerne er blandt det højst-risikofyldte steder at være og besøge, grundet den høje trafik som følge af at de er de eneste butikker der har åben.

Blandt danskernes favoritter af måltidskasser finder du:

 • Aarstiderne – Få en gave med din første bestilling
 • MåltidsboxenSpar 20 % på første bestilling af måltidskasser
 • SkagenfoodOpret levering og få GRATIS laks

Jeg har fundet de bedste leverandører og deres tilbud på måltidskasser frem så du kan vælge en og samtidig spare penge eller få noget ekstra.

Prøv Mofibo i 14 dage helt gratis uden binding

3. Læs, lyt eller se på noget spændende

Vi har alle forskellige præferencer når det kommer til hvad god afslapning er. For nogen er det en god bog og et glas rødvin, for andre er det popcorn og en film på Netflix. Uanset hvad du syntes er bedst, så er det måske på tide at gå i gang med en ny bog, serie eller høre noget godt musik eller en god lydbog.

Streamingstjenester:

Der er mange forskellige streamingstjenester derude som alle har hver deres udvalg af film og serier. Er du som mange andre, så er du sikkert abonnonent hos Netflix og har de samme frustrationer som os andre med at finde noget godt at se. Så måske det var på tide at prøve en ny streamingstjeneste af? Jeg har fundet de største streamingstjenester med det beste indhold som du kan teste under corona tiden:

 • Dplay.dkDplay er tjeneste der samler alt det bedste indhold fra nogle af Danmarks – og verdens største tv-kanaler. Her kan du se de bedste programmer fra Kanal 4, Kanal 5, Discovery Channel, TLC, ID, Animal Planet, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og Eurosport 2. Du kan får adgang til eksklusive snigpremierer uden reklamer, ligesom du også kan se ovenstående kanaler live.
 • Viaplay.dkSe tusindvis af film og serier på Viaplay. Med Viaplay får du: Serier fra USA og Norden Nye film hver uge Børnenes favoritter Se film offline, gem det du vil se i appen.
 • HBO NordicHBO Nordic er et unikt tilbud på det nordiske streamingmarked. HBO Nordic tilbyder en Abonnement Video-On-Demand Service, der leverer premiumindhold direkte til forbrugerne via hbonordic.com. 

Lydbøger:

Det er ikke sikkert at læsning er din favorit ting og lige præcis derfor er lydbøger opfundet. “Bogen” der gør muligt for dig at multitaske og lave andre ting imens du “læser” din bog. Der findes forskellige steder hvor du kan lytte til lydbøger, men den største leverandør i danmark er helt klart Mofibo som tilbyder 14-dags prøveperiode helt gratis. Jeg har fundet flere steder hvor du kan lytte til lydbøger og udvælge den du syntes er bedst:

Videoer:

YouTube er uden tvivl er platform hvor mange få mange timer til at gå og i disse corona-tider var det måske på tide at finde en sjov YouTuber at følge. Der findes et have af forskellige YouTubere i både Danmark og på verdensplan som alle laver videoer indenfor forskellige genre.

Du kan tage et kig forbi den største solo-youtuber PewDiePie som med sine 103 mio. følgere er den største YouTuber som ikke er en virksomhed eller sammensat kanal på YouTube. Med PewDiePie er du næsten sikker på ikke at gå tom for indhold, da han har postet videoer næsten dagligt siden han begyndte for næsten 10 år siden d. 29 Apr 2010. Dette har skabt intet mindre end 4097 videoer på hans YouTube-kanal og der kommer en ny næsten hver dag.

4. Shop amok på nettet

Corona-krisen er ikke bare en pandemi og sundhedsmæssig krise, det er også en økonomisk-krise som påvirker både nationalt og internationalt. En stor del af problemet ligger af den panik som medfølger det uvidste. Men det er vigtigt at vi alle hjælper til med at holde hjulene i gang ellers går møllen i stå.

Med PC’en lige ved hånden derhjemme, er det enkelt og let at finde nye og sjove ting på nettet, men hvorfor ikke gå lidt “shop-a-mok” og købe nogle sjove ting til hverdagen. Dette kan gøre din karantæne lidt sjovere og en del mere spændende. Hvem elsker ikke at få nye ting og pakker med posten.

Jeg har derfor fundet nogle unikke webshops og handlesteder på nettet til dig, hvor du kan finde inspiration og gode tilbud du kan benytte dig af.

 • Chill InnovationShop danske Anti-tyveri rygsække / tasker, Bluetooth høretelefoner & højtalere samt USB opladere m.m.
 • HubShopShop droner og legetøj til det private og professionelle marked. Produkterne i shoppen er særlig udvalgt på baggrund af kvalitet og brugervenlighed.
 • DemovareShop danmarks største udvalg af out of box produkter inden for elektronik. På out of box produkter har æsken været åbnet, men produktet har aldrig været taget i brug.
 • SmartHjemShop billige smart home produkter til hele hjemmet, så du kan få et rigtigt smart hjem.
 • WEBdanesShop alt indenfor gaming udstyr til den kræsne gamer. Dag til dag levering. Vores produkter ligger i en prisklasse der opfordrer til impulskøb.

Så hjælp os allesammen med at holde hjulene og økonomien i gang så de danske virksomheder kan undgå konkurs som følge af corona og alt der medfølger. Derfor er det vigtigt du kan forsat shopper online hos de mange online butikker der forsat holder åbent.

5. Træn derhjemme i stuen

Med alle landets fitnesscentre lukket og forsamlingsforbud så er hjemmetræning under corona det eneste alternativ og det er bestemt ikke et dårligt alternativ hvis spørg du mig.

Som et alternativ til dig der ikke gider at træne kunne det være en idé at prøve yoga i stedet.

Yoga er en formidabel måde at få stresset af på med teknikker der er bygget på 5000 år gammel antik indisk filosofi. Yoga kan også være et anderledes indspark i den ellers kedelige corona-hverdag vi alle er præget af. Hos YogaLove kan du få råd og vejledning samt finde alt du behøver for at komme i gang med yoga hjemme i stuen.

Du kan finde masse inspiration til hvordan du kan lave yoga derhjemme under karantæne på YouTube og lignende platforme.

6. Start en ny hobby

Det har selvfølgelig sine begrænsninger hvilke nye hobbier du kan starte på under corona, men her handler det bare om at være kreativ.

Du kan eksempelvis finde din indre kunstre frem og begynde at male på lærred. Kunst er noget man kan lave i fællesskab som en familie eller helt alene, for at få et pusterum fra den kedelige hverdag. Hos Kunstershop kan du finde alt du behøver for at begynde at male dine egne malerier.

Har du brug for hjælp til at finde en Hobby kan du bladre dig igennem forskellige hobby kurser hos WeTeach. Her kan du faktisk også lære at male dine egne malerier i dine online kursus.

Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan begynde på som din nye hobby, det vigtigste er at det er noget du interessere dig for og hvis den kan få tanker væk fra corona-virusen og alt det kedelig, så er det helt perfekt.

7. Vind fede præmier på nettet

En anden ting du kan få tiden til at gå med mens du surfer på nettet er at deltage i konkurrencer online hvor du kan vinde fede præmier i disse kedelige tider.

Her er en liste over de konkurrencer jeg har fundet til dig som du kan deltage i så du har chancen for at vinde fede præmier:

Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne og du finder information og lodtrækning samt betingelser under den individuelle konkurrence i deres konkurrencebetingelser.

8. Spil casino online eller computerspil

Uanset din alder og hvad du laver til daglig, så har du helt sikkert hørt om det populære computerspil Fortnite. Computerspillet som tog verden med storm og er blandt de meste spilte computerspil nogensinde må jo næsten være populært af en grund. Så måske det var på tide at du begyndte at spille computerspil?

Er computerspil ikke lige sagen for dig eller noget du finder interessant i det hele taget, så er casino spil måske et bedre alternativ.

Karamba – online spil:

Hos Karamba får du lige nu 100% bonus op til kr. 1000,- det vil sige, hvis du indbetaler kr. 1000,- får du kr. 2000,- ind på din spilkonto.

 • Karamba – Samlet bonus på 1000 kr. ved indbetaling af 1000 kr.

– Min 18 år. Ludomani. Regler og vilkår gælder.

Spilnu – ellers vinder du aldrig:

 • Spilnu – Samlet bonus på 100 kr. til nye brugere ved 1. indbetaling.

– Min 18 år. Ludomani. Regler og vilkår gælder.

Ny velkomstbonus til alle nye spillere pr. 1. marts 2020: 

 • 5 skrabelodder ved oprettelse – uden indbetaling*
 • 100 kr. i bonus oveni 1. indbetaling** *

*Efter oprettelse får alle nye spillere 1 skrabelod pr. dag de første 5 dage ved log ind. Skrabelod kræver ingen indbetaling. Garanteret gevinst på mindst 1 lod, hvis alle 5 skrabelodder bliver skrabet. Hvis der ikke logges ind en dag, bortfalder denne dags skrabelod. Det er muligt at vinde bonusser, bonusspins og pengegevinster op til 10.000 kr.

**Alle nye spillere bliver tilbudt 100 kr. i bonus oven i 1. indbetaling på min. 100 kr.

Et andet sted du kan spille casino online er hos Simba Games. Hos Simba Games får du lige nu 101 gratis spins i bonus, samt 100% bonus på din første indbetaling. Du kan lige nu drage nytte af to bonuser hvis du vælger at spille hos Simba Games:

 1. Få 100% i bonus
 2. Velkomst bonus: 101 spins

– Min 18 år. Ludomani. Regler og vilkår gælder.

Billige domæner og webhosting

9. Lav din egen blog eller hjemmeside

Har du altid drømt om at blive blogger? Eller vil du måske starte din egen virksomhed eller noget helt tredje der kræver at du har en hjemmeside? Hvorfor så ikke lave den selv.

Det er faktisk ganske enkelt at lave sin egen hjemmeside gratis uden de store startomkostninger.

Hos Simply (tidligere Unoeuro) kan du købe domæne og webhotel i ét og med 1-click installation af WordPress kommer du hurtigt i gang med din egen hjemmeside på dit eget ønskede domæne.

Du finder artikler og guides til hvordan du får en flot og brugervenlig hjemmeside på YouTube og andre guides på nettet.

10. Bliv klogere med et online kursus eller webinar

Der skader aldrig at blive klogere, bedre og mere oplyst. Det kan faktisk være med til at gøre hverdagen nemmere og sjovere for de fleste. Der findes utallige måder du kan blive klogere på, men i hjemme karantæne anbefaler jeg dig at du gør det online.

Der findes mange forskellige online kurser og webinarer som er gratis og nogle koster penge.

Jeg er selv bruger af den populære læringsplatform GoLearn hvor du kan finde utallige af online kurser der kan forbedre din jobfærdiger. Hos GoLearn finder du kurser indenfor:

 • Ledelse Lær hvordan du bliver en god leder.
 • Online marketing – Bliv klogere på markedsføring online.
 • Microsoft Office – Bliv bedre til word, excel og andre office-programmer.

Er du ikke den store iværksætter eller ledertype, så kan det være du skulle prøve kræfter med det tekniske. Det kan være du vil lave din egen hjemmeside, lære at lave fede billeder i photoshop eller hvordan man koder sin egen applikation. Uanset hvad du skulle have lyst til så kan NemProgrammering hjælpe dig med et online kursus.

Nemprogrammering har også 27 gratis kursus til din indre nørd, så du kan blive bedre på lige præcis det du vil, helt gratis.

Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Hvad kan man lave under corona? Hold humøret oppe og hold afstand

Det er vigtigt at vi allesammen bidrager til at mindske risikoen for smitte av corona COVID-19 virusen og dermed følger de påbud fra de offentlige myndigheder og de anvisninger vi får fra vores egen læge. Hjemme karantæne er kedeligt, men det er så vigtigt at du overholder det. Vi må alle sammen være med til at stoppe corona-virusen for at vi kan vinde kampen.

Du kan holde dig opdateret på følgende hjemmesider:

Afslutningsvis får du dronnings tale til befolkningen, denne kan du se eller gense.

Hendes Majestæt Dronningens tale til befolkningen

Hendes Majestæt Dronningens tale til befolkningen om den alvorlige situation i forbindelse med udbredelsen af coronavirus.