+7 karantæne ideer til hvad kan man lave når man er i karantæne

Hvad kan man lave når man er i karantæne? +7 ideer til hvad du kan lave i hjemmekarantæne

Antallet af danskere i hjemme karatæne grundet den voldsomme corona-virus COVID-19 er eksploderet og dette stiller selvfølgelig spørgsmålet, hvad kan man lave når man er i karantæne i sit eget hjem?

Corona-virusen COVID-19 blev i lang tid ikke taget seriøst nok eller også var verden og danmark bare ikke forberedt på en Pandemi, til trods for man vidste det kunne ske.

I den seneste pressemeddelse med statsminister Mette Frederiksen blev det meddelt at regeringen forlænger lukning af skoler, restauranter og visse forretninger til og med påske. Dette betyder at de fleste danskere kan se frem til mange flere dage i hjemmet og i karantæne.

Så, hvad skal man dog bruge alt den ekstra tid i hjemmet på og ikke mindst fritiden som går i ét med det daglige? Jeg har samlet nogle forslag til hvad du/i kan lave i karantæne-tiden.

Rigtigt mange af os har med de mange ekstra timer i hjemmet også fået kedsomheden af føle og det kan være svært at finde på ting at lave når man keder sig.

Mangler du en god idé eller flere ideer til hvad du kan lave mens du er hjemme i karantæne? Så har jeg sammensat +7 ideer som du kan slå dig løs med, mens du er i hjemme karantæne.

Lige nu har du chancen for at være med i konkurrencen om den helt nye Toyota Yaris Hybrid propfyldt med ekstraudstyr til en værdi af over 220.000 kr.

1. Deltag i konkurrencer på nettet

Føler du dig som en vinder? Ellers kan du måske begynde at gøre det. Deltag i konkurrencer mens du er i hjemme karantæne og få en positiv overraskelse i den ellers kedelige corona-hverdag.

Man kan hurtigt komme til at kede sig på Facebook og Instagram. Samtidig med at alle nyheder omhandler corona-virusen, så bliver det hele lidt kedeligt. Men det findes faktisk mange andre sjove ting på nettet, som du kan lave.

Du kan eksempelvis deltage i sjove konkurrencer på nettet hvor du kan vinde rigtige præmier. Jeg har fundet en lille liste frem over populære konkurrencer der foregår lige nu, som du kan deltage i kvit og frit.

Det er gratis at deltage i konkurrencerne og du finder yderligere information om den enkelte konkurrence, så som lodtrækning af vinder og betingelser inde på den enkelte konkurrence.

2. Se film og serier online

Der findes et hav af forskellige streamingtjenester i dag og hvis du er ligesom de fleste, så er du en frustreret bruger af netflix, i den forstand, at det er nærmest umuligt at finde noget at se. Så måske det var på tide og prøve sig med en ny streamingstjeneste.

3. Slå dig løs på mobilen med det seneste spil til mobilen

Nordens vikinger kender hverken pauser eller barmhjertighed. Deres umættelige tørst efter berømmelse og formue driver dem til slag og erobringer – i den bitre vind marcherer de mod deres triumfer.

Er du gået død i Instagram-billeder og Facebook-feedet? Så er et nyt og sjovt mobilspil måske det du skal kaste dig ud i, mens du er i hjemme karantæne.

Er du en rigtig dansker, så er du uden tvivl også en viking! Og det kan du gennemleve i det nye og sjove mobilspil Vikings War of Clans. Spillet er et gratis MMO strategispil. MMO står for massively multiplayer online game oversat til dansk massivt multiplayer online spil. Dette betyder at du spiller online mod andre mennesker i Vikings War of Clans.

Lige nu kan du drage nytte af deres kampagne hvor du får 200 mønter i bonus ved oprettelse. Det koster ingenting at download og spille Vikings War of Clans.

Der findes flere hundredtusindvis af online spil til mobilen som er helt gratis. Afhængig af hvilken telefon du har skal du blot gå ind hvor du normalvis finder applikationer og navigere til “spil”. Så får du den fulde oversigt over forskellige mobilspil du kan gå i gang med.

4. Pift sexlivet op derhjemme med sexlegetøj

Selvom mange er fanget i hjemmet og har begrænset frihed til at bevæge sig i det offentlige, behøver dette jo ikke at være en dårlig ting. Spice sexlivet op med din partner og kom hinanden nærmere under hjemmekarantænen.

Det er uden tvivl en test for parholdet at gennemgå en Pandemi som COVID-19. Med hjemmekarantæne bliver timerne sammen mange og hvis man er begyndt at kede sig, så kan frustration og andre negative følelser hurtigt vise sig, hvilket kan være hårdt for parforholdet og hjemmet.

Derfor anbefaler jeg at man udnytter tiden sammen fornuftigt og derfor bruger tiden til at komme hinanden endnu nærmere og hvad bedre end sex til dette. Hos Sinful får du et stort udvalg af sexlegetøj og de har netop startet deres forårsudsalg hvor du kan spare masse penge på sjove oplevelser i sengen.

Et sundt sexliv kan være afgørende for et godt parforhold og byder på en højere intimitet end eksempelvis hjemmetræning sammen kunne give.

Prøv Mofibo i 14 dage helt gratis uden binding

5. Få læst dine favorit bøger op eller begynd på en ny

Det er ikke alle der elsker at læse, men bøger er faktisk en fantastisk måde at slappe af på som vi kender det fra film og serier. Men hvis du ikke er en boghaj og ikke klarer at læse, så kan lydbøger måske være svaret for dig.

En god bog slår de fleste film. Mange bøger som er blevet filmatiseret har ofte fået dårligere anmeldelser end bogen, da det giver en anden oplevelse at læse en bog.

Men bøger er bestemt ikke for alle. Mange går død i at læse og her kommer lydbøger ind i billedet. Hos Mofibo kan du lytte til mere end 180.000 lydbøger uanset hvor du er, selvom du højst sandsynlig er hjemme i karantæne.

En af fordelene med lydbøger fremfor en traditionel bog er, at du kan lave andre ting imens du lytter. Du kan gå rundt i dit hjem og gøre rent eller tømme opvaskemaskinen mens du lytter, hvilket gør det til en produktiv måde at slappe af på.

Fordelene ved Mofibo:

  • Opsig når som helst. Ingen binding.
  • Ubegrænset adgang til over 180.000 bøger.

Du kan til enhver til opsige dit abonnoment i din prøveperiode og dermed aldrig betale en krone. Dette kan du selvfølgelig kun gøre én gang og derefter må du betale det som et abonnoment 129 kr./måned.

6. Ingen fitnesscenter? Træn derhjemme med træningsudstyr

Uanset om du har en lille lejlighed i det centrale københavn eller en stor bondegård på landet i Jylland, så kan man faktisk skabe sit eget lille fitnesscenter hjemme i stuen.

Alle landets fitnesscentre er lukket og dette betyder for mange at de ikke får trænet som de plejer. Udstyr og andre hjælperedskaber til de rette øvelser er ikke tilgængelige og dette besværliggøre bestemt det at holde sin nuværnede form.

Hos Bodyman finder du et stort udvalg af fitnessudstyr der passer til hjemmet og hjemmetræningen. Er du i tvivl om hvad du skal købe til hjemmetræningen, så kan du drage nytte af deres top 10 guide hvor de har samlet det bedste fitnessudstyr til hjemmet.

Skal du have tanket op på tilskud eller er du først lige begyndt at træne som følge af hjemme karantænen, så er BodyLab stedet at handle.

Bodylab er blandt danmarks største indenfor tilskud til træning og benyttes dagligt af tusindvis af danskere der shopper deres tilskud til træningen hos dem.

7. Få bedre nattesøvn med en ny seng

I disse corona-tider kan de fleste have svært ved at sove om natten, så hvorfor ikke eliminere så mange mulige årsager til en dårlige nattesøvn, som eksempelvis en dårlig seng.

Det er stressfulde tider vi lever i, lige nu og det kan gå udover din nattesøvn. Men hvordan har din nattesøvn ellers været? Har du en dårlig seng som måske forårsager den dårlige nattesøvn, så skal du måske prøve med en ny!

Hos Bedre Nætter kan du få bedre søvn, hvis du spørg dem. Bedre Nætter er eksperter i senge og har lige nu et surverænt tilbud med besparelse op imod 68%

Fordele ved Bedre Nætter:

  • 100 dages prøvetid
  • Gratis levering
  • Stort udvalg
  • Høje rabatter
Deltag i konkurrencen om en OnePlus 7T Pro i samarbejde med CBB

Det handler om at få noget positivt ud af hjemme karantæne

Det er selvfølgelig en katastrofal ting der har sket og foregår med den nuværende Corona-virus i hele verden, men ved hjælp af sammenhold igennem afstand som dronningen bedst sagde det, er jeg sikker på at vi nok skal komme igennem denne pandemi.

Hold hovedet koldt, tankerne positive og udnyt tiden derhjemme bedst muligt. Kun fantasien sætter grænser for de ting man kan lave under corona i hjemmet og i haven, hvis man er så heldig at have sådan en.

Der er ingen der ved hvor længe vi kommer til at være i hjemme karantæne eller hvor længe de forskellige forbud og påbud skal opretholdes, så på dette stadie handler det bare om at tage en dag af gangen og få det bedste ud af en ellers kedelig situation.

Afslutningsvis får du en gammel klassisker.

Rocazino – En For Alle

Sangen er fra EM i fodbold i Tyskland tilbage i 1988.