Få læst din favorit bog op med en gratis lydbog under karantæne

Vi alle tuller rundt derhjemme som følge af corona-virusen og hjemme karantæne, men hvordan skal vi få tiden til at gå hurtigst og bedst muligt?

Det kan uden tvivl være svært for de fleste at finde på nye ting at lave i karantæne og det er begrænset hvor mange indendørs aktiviteter man kan finde på og man egenligt orker. Men her kommer lydbøger ind i billedet.

Mange af os ved ikke hvad man kan lave når man keder sig derhjemme i karantæne og det kan være svært og tungt for mange.

Lydbøger er et alternativ til at læse bøger og se film på streamingstjenster som Netflix, hvor du får læst bøger op efter eget valg.

Prøv Mofibo i 14 dage helt gratis uden binding

Lyt til lydbøger helt gratis

Hos Mofibo kan du få tilgang til intet mindre end 180.000 lyd- og e-bøger online. Den populære lydbogs-tjeneste er desværre ikke gratis, men lige nu er de aktuelle med en kampagne hvor du kan prøve deres tilgang til samtlige lydbøger helt gratis i 14 dage uden binding. Prisen herefter er kr. 129,- om måneden hvilket svare til en smule mere end du betaler for dit Netflix abonnoment. Men med et udvalg på 180.000 lydbøger er du sikret god underholdning i lang tid, så prisen er uden tvivl helt fair hvis du spørger mig.

For at komme i gang skal du blot tilmelde dig hos Mofibo og download deres app, så er du i gang.

Sæt børnene på pause med en lydbog

Der er uden tvivl mange af os der har fået en ny respekt for landet skolelærere og pædagoer. Med ungerne derhjemme i alle døgnets timer som følge af skolelukninger og forsamlingsforbud så er hverdagen bestemt blevet sat på prøve og det kan være svært at finde på aktiviteter for de små der hurtigere end normalt beynder at kede sig.

De fleste af os har Ipad og skærmtider på ungerne og det er muligt nogle eller de fleste af os har skruet lidt op for dette, for at få en ro i hjemmet, men man har jo netop sat de tider foran skærmen af en grund, så måske man skulle prøve et alternativ som lydbøger.

Hos Fairytell får du alle de bedste børnebøger som tekst og lydbog der kan læses op i deres app. Deres lydbøger er en samling af alle de bedste børnebøger i alderen 1-10 år og der er helt sikkert også noget for dig. Lige nu kan du prøve Fairytell gratis i 14 dage uden binding, ved blot at oprette en bruger også er du i gang.

For at komme i gang skal du blot tilmelde dig hos Fairytell og download deres app, så er du i gang.

Deltag i konkurrencen om en OnePlus 7T Pro i samarbejde med CBB

Fordelen ved lydbøger fremfor traditionelle bøger

At læse en bog har helt sikkert sine fordele og det er måde hvorpå man kan trænge ind i sig selv og den bog man læser og samtidigt fjerne alle forstyrrende elementer rundt sig. Uden tvivl en fantastisk hyggelig måde at slappe af under juniordynen på.

Men når vi snakker lyd- og e-bøger så er fordelene bare bedre og fler. Vi danskere er vilde med at være effektive og produktive og det er uden tvivl svært for de fleste at sidde stille og læse en bog for man føler ikke man får gjort noget. Særligt i disse corona og karantænetider er det at sidde stille for de fleste en udfordring. Derfor anbefaler jeg at du prøver dig med en lydbog, nu hvor du kan prøve det helt gratis.

Fordelene ved lydbøger: 

  • Lav andre ting mens du lytter
  • Mindre anstrengelse end ved læsning
  • Sæt på pause og start når det passer dig
  • Lyt uanset hvor du er og hvad du laver

Ja fordelene er mange og jeg kunne blive ved, men jeg tror du har forstået konceptet og hvorfor jeg anbefaler lydbøger som alternativ underholdning under karantæne.