Få leveret sund mad til døren under corona i hjemme karatæne

Få leveret sund mad til døren under corona i hjemme karatæne

Er du en af de mange danskere som er i hjemme karantæne som følge af COVID-19 corona-virusen? Så er det bedst at du holder dig hjemme, det skal du faktisk. Men hvordan kan man få sund mad, hvis man ikke kan gå i dagligvarebutikkerne?

Det kan være svært at holde den sunde kost under corona-krisen som ofte medfølger sig hjemme karantæne, men der findes heldigvis råd for at få madvare og aftensmaden leveret direkte til døren så du slipper for at bevæge dig udenfor og ned i den risikofyldte dagligvarebutik.

Svaret er måltidskasser… Mange danskere har allerede et abonnoment til en måltidskasse og i disse corona-tider var det måske også en god idé for dig og din familie at få maden leveret. Der findes et utal af forskellige leverandører af måltidskasser i Danmark, så udvalget er stort og der er noget for enhver smag, hvad end du er vegetar, veganer eller bare går op i god og sund kost, så findes der en måltidskasse til dig.

Vind 3 måltidskasser i konkurrencen med årstiderne

Få leveret sund mad til døren fra Aarstiderne klar på under 30 minutter

Aarstiderne er blandt danmarks førende indenfor sund mad leveret direkte til døren som du ofte kan tilberede på under 30 minutter. 

Aarstiderne leverer måltidskasser 1-5 dage om ugen for 1-5 personer. Måltidskasserne variérer fra uge til uge og indeholder ofte noget nyt og spændende. Maden tager mellem 30 – 45 minutter at tilberede og det er altid friske og gode råvarer.

Hos Aarstiderne har du valgmuligheden mellem 4 forskellige måltidskasser:

 • Kvikkassen: 1-5 personer, 3 dage om ugen
 • Vegetarkassen: 1-4 personer, 4 dage om ugen
 • Børnefamiliekassen: 2-5 perosner, 3 dage om ugen
 • Livretter: 1-5 personer, 3 dage om ugen

Det der kendetegner Aarstiderne’s måltidskasser er klart, det økologiske, fisk og det sunde. De er klart blandt danmarks bedste og sundeste måltidskasser.

eller

Husk at du kan få gratis levering af 600 gram øko laks hver 4. uge i 3. mdr. hvis du opretter dig inden Mandag 31. Marts 2020. (Værdi kr. 699,-) Gælder kun for nye kunder og ved abonnementsoprettelse.

100% Økologisk hurtig lækker mad fra Skagenfood

Skagenfood er din hjælpende hånd i hverdagen og under corona-krisen kan du få særdeles lækker og økologisk mad leveret til døren flere gange om ugen, så du kan få en sund aftensmad på bordet.

Du kan vælge imellem 6 forskellige måltidskasser hos Skagenfood, som alle byder på noget spændende og du finder derfor næsten altid noget der falder i familiens eller din smag. Blandt de 6 forskellige måltidskasser finder du:

 • LynKassen: Når det godt må gå lidt hurtigere. LynKassen er hverdagsretter med et twist der passer til både store og små.
 • Heat & Cook Familien kassen: En hjælpende hånd. Hvis du sætter pris på god, sund og varieret mad. Og hvor ét af måltiderne gerne må gå lidt hurtigt.
 • FamilieKassen X-Lyn: Hurtigere end lynet, er når hovedingrediensen blot skal varmes op. Sådan er 2 af måltiderne og herudover får du et børnevenligt måltid med fisk.
 • 20 min. BørneKassen: Det skal være hurtigt, nemt og ikke mindst børnevenligt. Derfor er vores økologiske færdigretter tilpasset de små ganer.
 • SkagenKassen + Heat: Smagen er i fokus. Havfriske fisk i klassiske og nye sunde variationer. Du kan supplere SkagenKassen med en ekstra velsmagende økologisk færdigret, der tilberedes på ca. 15 min.
 • FavoritKassen: Inspiration med overraskende opskrifter fra alverdens kulinariske hjørner. FavoritKassen kommer vidt omkring.

Skagenfood er et fantastisk valg til den travle familie der ønsker at tilberede aftensmaden hurtigt og enkelt.

Husk at du kan få gratis levering af 600 gram øko laks hver 4. uge i 3. mdr. hvis du opretter dig inden Mandag 31. Marts 2020. (Værdi kr. 699,-) Gælder kun for nye kunder og ved abonnementsoprettelse.

Lækker plantebaseret aftensmad til døren fra Simple Feast

3 lækre tilberedte aftenmenuer Ingen indkøb, ingen madspild. Køb måltidskasser hos Simple feast som er 100% økologiske og vegetariske. Det er nem og grøn mad der kan tilberedes på 10 minutter. 

Simple Feast er en helt unik måltidskasse-leverandør som byder på lækker og sund plantebaseret aftensmad som du kan få leveret direkte til døren, så du slipper for at gå ud og risikere dig selv for smittefare.

Simple Feast går ind for sund, økologisk og hurtig mad der kan laves på 10 minutter som er plantebaseret.

Du kan vælge i mellem to forskellige måltidskasser, nemlig season feast og family feast, måltidskasserne leveres 3 dage om ugen Hvis vi tager udgangspunkt i menuen som de kalder season feast i uge 14, så ser den sådan ud:

 • Dag 1: Banh mi med tofu og misomarinerede løg
 • Dag 2: Krydret kartoffel-domoda med grønkål og peanuts
 • Dag 3: Gullash og kartoffelmos

Du kan vælge 2-3 personer eller 4-5 personers måltidskasser også må du vælge om du ønsker en vegetarisk eller vegansk måltidskasse, da Simple Feast er plantebaseret måltidskasser.

Husk at du kan få 10% rabat på første abonnement i en uge med koden: INTRO10