Er du ligesom Leif og fået en-to-tre eller otte børn, eller venter i en lille ny? Så er denne guide for dig. Ligesom Easy Leif, så skal du i gang med at indrette det perfekte børneværelse og det er ikke altid så let, men det er netop derfor Easy Leif eksisterer – For at gøre din hverdag, lidt enklere.

Trin #1: Vægdekoration til børn

I har sikkert ligesom mig, fået malet værelserne den helt perfekte, men det er somom der mangler noget… Det syntes jeg ihvertfald og derfor gik jeg på The World Wide Web for at finde en bedre afslutning end den klassiske blå eller lyserøde fave, afhængig af om det er til hende eller ham.

Igennem min jagt på The World Wide Web fandt jeg en fantastisk virksomhed kaldet Smilbart som sælger unikke og søde børneplakater til børneværelset. En af mine favouritter, er en kombineret plakat forstået på den måde at det både er en flot børneplakat som børnene kan lide, samtidigt med at det er en læringsrig plakat, nemlig denne ABC Plakat.

Når vi snakker vægdekoration til børneværelset, så er dyreplakater et HIT! Og derfor har jeg selvfølgelig fundet verdens sødeste giraf plakat som passer til både pigeværelset og drengeværelset.
Den søde giraf plakat eller som Smilbart kalder den “miniature giraffen” er absolut bedårende hvis du spørger mig og jeg har selv sikret mig et pragt eksemplar af den nuttede plakat.

Giraf plakat | Køb den flotte Plakat Giraf og mange andre søde plakater

Trin #2: Belysning til børneværelset