Ny dansk APP skal hjælpe dig med dine ansvarlige investeringer

Nu er den kommet! Den danske investerings applikation til Apple og Android.

Med investerings app’en får du det fulde overblik over dine investeringer og et komplet indblik i din performance på investeringsfronten.

App’en kan du download 100% gratis og den virker til både Iphone og Android telefoner.

DOWNLOAD GRATIS HER

Få overblik over dine investeringer

Atlaz er én af de førende værktøjer der giver dig det fulde overblik over investering fordelt på flere platforme også er den gratis i deres Demo-version.

Investerings app’en fås til både iOS-enheder som Iphones og Android telefoner.

Hvorfor bruge en investerings app?

Du tænker sikkert, hvad skal jeg dog med en investerings app, når jeg har et fint overblik på mine investeringsplatforme?

Der er mange grunde til vælge at bruge en investeringsapp hvis man driver med investeringer. Hovedsagligt kan du faktisk tjene flere penge på dine investeringer med et værktøj som Atlaz.

En investerings-app som Atlaz er et genialt værktøj og hjælpemiddel for dig som investerer på flere platform

Værktøjet kan også være beroligende for dig som har andre til at investere for dig. Hvis du har formidlere af dine penge som også står for dine investeringer, så kan du med Atlaz få opsat overvågning af dine investering og følge med i dine investeringer uden at sidde inde på de forskellige investeringsplatforme.

Om investerings app’en

Atlaz er samarbejdspartner med det velkendte finans medie Børsen. Dette betyder at du nu kan oprette et login på Børsen Investor og tilføje depoter, så du kan følge med i dine investeringer, alt imens du læser nyheder mm. på Børsen Investor – helt gratis! Læs mere om hvordan du kommer i gang med Børsen Investor og Atlaz!

DOWNLOAD GRATIS HER